sana neden yanlış bilgilendirme uyarısı verildi .dSistemi hic begenmedim gerek miladı geçmiş trafo 2060 ve en kötü modellerinden biri, gerekse A520 anakart vb. Stok eritme sistemi zaten ben olsam almam
sana neden yanlış bilgilendirme uyarısı verildi .dSistemi hic begenmedim gerek miladı geçmiş trafo 2060 ve en kötü modellerinden biri, gerekse A520 anakart vb. Stok eritme sistemi zaten ben olsam almam
İp ban atmasaydiniz bari insan 1 günlüğüne falan banlardi çok sinirlendiyse.Dostum ilgilenmiyorum yorumunla zaman kaybı.
Kime ip ban attık?İp ban atmasaydiniz bari insan 1 günlüğüne falan banlardi çok sinirlendiyse.
Şuan giremiyorum siteye PC den DC ye SS bıraktım. Yardım kanalında.Kime ip ban attık?
Ya arkadaşım harbi seni Yanlış Bilgilendirmeden banlasam gram üzülmem. Şaka gibisin gerçekten he sana ip ban attık...Şuan giremiyorum siteye PC den
IP ban o IP bile iliştirilmiş bütün hesaplara atılıyor. IP ban olsaydı hesabın komple uçardı. Bizimle bir alakası yok girememenin.Şuan giremiyorum siteye PC den DC ye SS bıraktım. Yardım kanalında
Ya arkadaşım harbi seni Yanlış Bilgilendirmeden banlasam gram üzülmem. Şaka gibisin gerçekten he sana ip ban attık...
@Mehmet Yılmaz duydun mu ip ban atmışız
Modem res atmadım bir şey yapmadım f5 den sonra siteye giremedim böyle düşünmemin sebebini düşünmek daha önemli neyse bi modem res deneyeyimIP ban o IP bile iliştirilmiş bütün hesaplara atılıyor. IP ban olsaydı hesabın komple uçardı. Bizimle bir alakası yok girememenin.
Düzeldi kanka saol yinede@RevDeisDou doğru söylüyor. üzgünüm forum yöneticisi AH haksız, gereksiz bir tartışma olmuş. Evet sistem gerçekten kötü ve geçici olarak bir ban yedi bizzat sunucumuzda paylaştı. Bu fiyata rezil bir sistem %100 stok eritme sponsorluk alınca tabii işin rengi değişir.
bu sistemde de 3060 koysa mis gibi satardı bence 2060 da gider bence ama ikinci eli 3.5k ya bile düşen bir kart :/ 2060Yakın zamanda bu fiyata i5 12400f + RTX 3060 sistem sattılar almayı mantıklı bulmuyorum.
RTX 3060 + İ3 12100f olaydı bu fiyata sen o zaman görbu sistemde de 3060 koysa mis gibi satardı bence 2060 da gider bence ama ikinci eli 3.5k ya bile düşen bir kart :/ 2060
Mod art 11.500 liraya rtx306 12400f yapiyor hocam ne apdullah abiden boyle sistemler beklemeye ne gerek var yapan yapiyor zatenRTX 3060 + İ3 12100f olaydı bu fiyata sen o zaman gör
olm tavir yaptigin adamin forumunda 38000 mesajin var puhahaha diz çök lanİyi kanka kestim sıkıntı yok. Zaten ne desen inanacak kitlen var. Sana iyi forumlar. Umarım kendi yapacağın sistemde A520 ve 2060 falan olmaz. Sen şu sistemi tanıtmasan forumun %90' ı nın haberi olmayacak zaten çünkü sıcak fırsat falan değil