Arama sonuçları: *

1. COMANDANTE

Asus rog strix helios custom loop

Tabii abi orası öyle inşallah bakalım nasipten öte yol yok.
  2. COMANDANTE

Abi o zaman var ya o bilgisayar süper olur bu arada bence de 2024'ten aşağıya değiştirme çünkü rahat dayanır 4k ya bile. Ondan sonra hem 3 yıl ardından güzel kasalar da çıkar piyasaya üstüne bir de son model custom looplar olduğunda tadından yenmez. Bilgisayara bakmaya kıyamazsın.
  3. COMANDANTE

Şu custom looplar beni benden alıyor ya izlerken ayrı bir hoşuma gidiyor var ya süper bir teknoloji.
  4. COMANDANTE

ohaa bu engin dege pc toplamayı bilmiyo ama iyi csgo oynuyor

Aylardır cs oynamama rağmen 16-0 alırım vs de şakasız.
  5. COMANDANTE

Elwind'in Tanıttığı Yeni Bilgisayarı Nasıl Buluyorsunuz ? Elwind Silver

tabii ki de öyle sırf birkaç reklam yapıp para kazanacaksın diye bilmediğin bir konuda insanlara ürün tanıtmanın bir mantığı yok.
  6. COMANDANTE

İnsanlarda da suç olduğunu düşünüyorum. Şahsen bu kadar para harcıyorsan otur birkaç saat tek tek araştır ürünleri ne kadar zor olabilir ki.
  7. COMANDANTE

Elwind birkaç dk önce EN UYGUN Fiyatlı olarak belirttiği bilgisayarın videosunu attı. • İşlemci: INTEL I3-10100F • Anakart: ASUS EX-H410M-V3 • Ekran Kartı: ASUS TUF GTX 1650 GAMING OC 4GB • RAM: CORSAIR 8GB Vengeance 3000 MHz CL16 • SSD: ADATA SU630 240GB • Kasa: Performax Hellfire Siyah...
  8. COMANDANTE

Haqqus un incelediği izoly nasıldır ?

Video da sisteme legand dediği an kapattım.
  9. COMANDANTE

ShiftDelete Yeni Sistemi

Bu fiyata bunu alacağıma 2. el parçalarla daha iyi bir sistem toplanırdım. Her parça 2. el olmak zorunda da değil hem. Abdullah abi birçok videosunu yaptı.
  10. COMANDANTE

İşteee DA - MD2!!!!!

Hayırlı Olsun. Güzel ve sağlıklı günlerde kullanman dileğiyle.
  11. COMANDANTE

Abi annem 3 yıl da anca ikraetdim

Bende öyle sandım ilk başta .
  12. COMANDANTE

Abi annem 3 yıl da anca ikraetdim

Güzel troll ya. Bende ciddiye aldım ne diyor bu diyorum.
  13. COMANDANTE

Fırsatçılar yüzünden ihtiyacı olanlar sistemi alamıyor!

Şunun gibileri var ya cidden döveceksin ya açacaksın csgo'yu her öldüğün de bir tane de sen vuracaksın saatlerce dayak atıcaksın. İnsanlar ihtiyacından böyle bir sistem arıyor adam gelmiş 7k'ya ilan veriyor. Ulan ne kadar midesiz kalpsiz yaratıklarsınız.
  14. COMANDANTE

[ANA KONU] YENİ DA-MD2 SİSTEM

Aynı fiyatta ki sistemi 5k ye ben almıştım 1. yıl önceki dolar kuruyla 75 hz monitör ve imzadaki 5k ydı aradan 1 yıl geçti dolar kuruna rağmen benim sisteme fark atıyor (monitör dahil ).
  15. COMANDANTE

[ANA KONU] YENİ DA-MD2 SİSTEM

Çok iyi sistem olmuş. Fiyatına diyecek bir şey bulamıyorum.
Top Bottom