Neler Yeni

Asus rog strix helios custom loop

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
hocam bende custom loop hedeflendim. lakin 2024, bu system max bana 3 sene dayanicak.
idare edicem, sonra güzel bi system dizerim, dedim gibi custom loop ve en az iki ekran kart.
Abi o zaman var ya o bilgisayar süper olur bu arada bence de 2024'ten aşağıya değiştirme çünkü rahat dayanır 4k ya bile. Ondan sonra hem 3 yıl ardından güzel kasalar da çıkar piyasaya üstüne bir de son model custom looplar olduğunda tadından yenmez. Bilgisayara bakmaya kıyamazsın.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Abi o zaman var ya o bilgisayar süper olur bu arada bence de 2024'ten aşağıya değiştirme çünkü rahat dayanır 4k ya bile. Ondan sonra hem 3 yıl ardından güzel kasalar da çıkar piyasaya üstüne bir de son model custom looplar olduğunda tadından yenmez. Bilgisayara bakmaya kıyamazsın.
eyvallah hocam. tamamen hak veriyorum sana. zaten 3 sene mecbur bu systemi kullanmam gerek. yoksa günah olur.
hem para konusundan tut ve vican konusundan, bunu bulamiyanlarda var. o yüzden şükür ediyorum her konuda.
allah herkeze daha iyisi versin ve nasip te ne yaziyorsa o olsun efendim.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
eyvallah hocam. tamamen hak veriyorum sana. zaten 3 sene mecbur bu systemi kullanmam gerek. yoksa günah olur.
hem para konusundan tut ve vican konusundan, bunu bulamiyanlarda var. o yüzden şükür ediyorum her konuda.
türkiye cennet demeyen bir alaman
yerin ayrıldı :)

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Tabii abi orası öyle inşallah bakalım nasipten öte yol yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,904
Üyeler
164,398
Son üye
RAESH202
Top Bottom