ivitgamerock o zaman ezeli düşmanın
optimizasyon leş3090 2K 80 fps az değil mi?
Takıla takıla buna takıldım
aslında rgb leri kapatabilirim :=)gamerock o zaman ezeli düşmanın
Abi o zaman var ya o bilgisayar süper olur bu arada bence de 2024'ten aşağıya değiştirme çünkü rahat dayanır 4k ya bile. Ondan sonra hem 3 yıl ardından güzel kasalar da çıkar piyasaya üstüne bir de son model custom looplar olduğunda tadından yenmez. Bilgisayara bakmaya kıyamazsın.hocam bende custom loop hedeflendim. lakin 2024, bu system max bana 3 sene dayanicak.
idare edicem, sonra güzel bi system dizerim, dedim gibi custom loop ve en az iki ekran kart.
aslında ben küçük sistemleri seviyorumsen ampülü söndür, gerisi kolay.
eyvallah hocam. tamamen hak veriyorum sana. zaten 3 sene mecbur bu systemi kullanmam gerek. yoksa günah olur.Abi o zaman var ya o bilgisayar süper olur bu arada bence de 2024'ten aşağıya değiştirme çünkü rahat dayanır 4k ya bile. Ondan sonra hem 3 yıl ardından güzel kasalar da çıkar piyasaya üstüne bir de son model custom looplar olduğunda tadından yenmez. Bilgisayara bakmaya kıyamazsın.
türkiye cennet demeyen bir alamaneyvallah hocam. tamamen hak veriyorum sana. zaten 3 sene mecbur bu systemi kullanmam gerek. yoksa günah olur.
hem para konusundan tut ve vican konusundan, bunu bulamiyanlarda var. o yüzden şükür ediyorum her konuda.
allah herkeze daha iyisi versin ve nasip te ne yaziyorsa o olsun efendim.
Tabii abi orası öyle inşallah bakalım nasipten öte yol yok.eyvallah hocam. tamamen hak veriyorum sana. zaten 3 sene mecbur bu systemi kullanmam gerek. yoksa günah olur.
hem para konusundan tut ve vican konusundan, bunu bulamiyanlarda var. o yüzden şükür ediyorum her konuda.
allah herkeze daha iyisi versin ve nasip te ne yaziyorsa o olsun efendim.
demiyorsun ki türkiye cennet alamanya berbatefendim?
6. Dakikada çalan şarkıyı bilen var mı?