Bu topladığım sistem baya iyi, sistemde B560M-A anakart, 10600k, 3600mhz 2x8 ram, samsung evo 970 plus falan var ama ekran kartı yoktu stok yüzünden. Bu sistemi görünce iptal edip bunu alıyım dedim. 7500tl tutmuştu bu topladığım sistem.
İptal kısmı yok işte sorun o. Discord adresin varsa istersen oradan iletişime geçelim. Burada bildirimi açık çok kullanıcı vardır, konu kirliliği açısından sıkıntı olmasın.
Thiago Anıltara#6649
Konudan konuya atlamak gibi olacak fakat incehesap hakkında bir bilgin var mı? Oradan kendime bir kasa toplamıştım fakat montajı yapıldığından dolayı iade kapsamına girmediğini söylediler şimdi. Bu kasayı o siparişimi iptal edip alıcaktım.
yan ekranımda stok beklerken yayın izliyordum, bir şeyler aldım mutfaktan geriye geldiğimde f5 attım ve sepete ekle yazısı çıktı. Anlamadım bi' yukarı baktım "stokta" yazıyordu. Sonrasını anlattım zaten.
yaklaşık 15 dakika önce sepete ekle yazısı çıktı, bastığımda bu üründen sepete daha fazla ekleyemezsiniz dedi. Sepete girdim ürün yok, geri çıktım stok yok :(