Arama sonuçları: *

1. Emre Zengin

Donanım Arşivinin yaptığı sistemi geliştirmek istiyorum

Açık uygulamalar belli bir de Chrome açık sadece. Direkt 8 GB RAM tüketiyor. İşlemciyi tam performansta kullanmak varken niye o sıcaklara kadar çıkarıp performansını düşüreyim?
  2. Emre Zengin

Standart bir kullanıcıyım. Bunun klavye yazılımı var. Kulaklık yazılımı var. Mouse yazılımı var. Bunların hepsi arka planda çalışarak gene RAM'i tüketir. O işlemci stok fanla geçici olarak idare eder. Yazın o sıcaklar 90 dereceyi görür. Bir süre sonra zaten ufak bir yanık kokusu gelir. İnsanlar...
  3. Emre Zengin

2x16 yapmak gereksiz değil. Bilgisayar artık boşta bile en az 4 GB RAM yiyor. Kendi sistemim için konuşacak olursam arkada oyun falan açık değilken bile en az 9 GB RAM yiyor. 32'liğe geçtikten sonra bilgisayarın rahatladığı fark ettim. Arkada CS, Rocket Leauge açıkken 16 GB RAM tüketiyor sistem...
  4. Emre Zengin

Bütçe kurtarıyorsa onu da yükseltebilirsin. 4060 Ti falan alabilirsin. Ben senin yerinde olsam DDR5'e geçerdim ama. Şimdi Amazon ile Hepsiburada'nın indirim günleri başladı. (Hepsiburada yarın sabah başlayacak). AM5 anakart olarak bunu alabilirsin. Anakart...
  5. Emre Zengin

İşlemci Ryzen 5 5600 yapılabilir. RAM'leri 2x16'dan 32 GB yapabilirsin. İşlemciye de soğutucu da alman gerek. Stok soğutucu yeterli olmaz. Ryzen 5 5600 takacaksan takmadan önce Ryzen 5 3600 ile BIOS'u kesinlikle güncelle.
  6. Emre Zengin

Bu bilgisayarı aldım kazıklandımı?

B450 anakartlar için RAM'den yana kısıtlama yok hocam. Eğer BIOS güncelse A320 anakartlarda da RAM limiti yok uzun zamandır.
  7. Emre Zengin

PC HOCASI 17.999 TL RTX 4060 SİSTEM

https://forum.donanimarsivi.com/konu/pc-hocasi-4060-sistem-17-999tl.885604/
  8. Emre Zengin

GencerGaming DA-C2 oyunlarda çökme problemi

BIOS hariç diğer sürücülerin sorun çıkaracağını düşünmüyorum.
  9. Emre Zengin

Ayarları yaptıktan sonra fotoğraf atar mısın?
  10. Emre Zengin

Fotoğraf attıysan gelmedi hocam. @Miraç Tiryaki
  11. Emre Zengin

O kadar detaylı bilgim yok maalesef. Onlarda auto da kalsın bakalım. Sadece System Memory Multiplier ayarını dediğim gibi 3533 MHz yapın.
  12. Emre Zengin

Delete tuşu ile BIOS'a gir. Girdikten sonra Advanced Mod aktif olacak. Oradan Tweaker sekmesine girip XMP yazanı Profile 1 yap. Yaptıktan sonra alt tarafta auto ve 3600 MHz göreceksin. Auto yazan kısımı da 3533 MHz yapıp kaydedip çık.
  13. Emre Zengin

Dediğim şekilde yaparsan sorun olmaz.
  14. Emre Zengin

XMP'yi açtığın yerin altında auto ve 3600 MHz'yi göreceksin. Auto yazan kısmı XMP açıkken 3533 MHz yapıp kaydedip çık.
  15. Emre Zengin

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Evet Video'nun açıklama kısmında saat 19.00'da gelecek.
  16. Emre Zengin

Video'nun açıklama kısmına 1 saat sonra eklenecek. Yani saat 19.00'da.
  17. Emre Zengin

Sistem açılır açılmaz alabilirsen iptal et. Alamazsan boşu boşuna iptal etme. Yanlışım yoksa iade eder etmez paran iade olmuyor çünkü.
Top Bottom