evetArkadaşlar bir şey soracağım sistemin linki videonun açıklamasına mı eklenecek saat 19.00'da linki nerden bulacağız?
Merhaba,RTX 3060 ti Ryzen 5 5600 kullanıyorum. Sistem alabilirsem hangisi iyi görürüz bakalım. Bu arada RX 6650XT bile yetişiyor RTX 3060ti ekran kartına 10gb RX 6700 farkını belli eder.
Teşekkürler
Evet Video'nun açıklama kısmında saat 19.00'da gelecek.Arkadaşlar bir şey soracağım sistemin linki videonun açıklamasına mı eklenecek saat 19.00'da linki nerden bulacağız?
önerebileceğin sistemle uyumlu harici soğutucu var mı onu da eklemek istiyorumŞaka mısın dostum bu sistemin fiyatı 11.799TL o sistemle bu sistem arasındaki fiyat farkı devasa, ne yapalım firmaya bat çocuklara bedava mı verelim diyelim...
İtopya ile yapsa5dk sürmez 100er stok arası.
Aslında söyleyecek birkaç şeyim varda bosveralcanmı sen kurşat
Hocam o sistemle aynı mı sence bu sistem. Fiyatına lafım yok zaten fiyatı uygun ama bu forumun daha güzel indirimler alabiliyor olması lazım savunduğum şey bu.Şaka mısın dostum bu sistemin fiyatı 11.799TL o sistemle bu sistem arasındaki fiyat farkı devasa, ne yapalım firmaya bat çocuklara bedava mı verelim diyelim...
Banlanırsın susİtopya ile yapsa
Aslında söyleyecek birkaç şeyim varda bosversize kalmış yorum yapmıyorum ben