Arama sonuçları: *

1. FlapJack

DART1 YENİ STOK FİYATI

Merha bir şey sormak istiyorum ben oradaki işlemci soğutucusunu istemiyorum ama çıkarma seçeneği yok nasıl çıkarabilirim
  2. FlapJack

DART1 KİM ALABİLDİ??

istemleri kartları 1 tane alma hakkı koysa itopya çok iyi olur
  3. FlapJack

VOK RTX 3060 YENİDEN STOKTA

Arkdaşlar bende sharkoon shp650 v2 650w var 6ay dır sıkıntı yok bir şey olurmu durum vahim mi
  4. FlapJack

3060 lı hazır sistemlerden alabilen var mı?

Alamadım siteye bile nadir girdim ama hata verdi hep
  5. FlapJack

Masaüstü mü laptop mu

Arkadaşım leptop kullanıyor rainbow ve warzone oynuyoruz (ben öldüğümde) diyorki etrefta adam görürsen söyle ben göremiyorum ve sürekli ekran küçüklüğünden şikayet ediyor bana göre oyun için leptop alınmaz. İşlemci konusunda çok şikayetci ısınmasını diye işlemci yarısı kullanıyor tam...
  6. FlapJack

Arkadaşlar bana biraz moral verin

Bence bu cevap yeterli.
  7. FlapJack

Çözüldü✓ Sistem kargolanmadı, hiç hevesim kalmadı taktik verin

Aga benim sipariş 10 günde geldi yapacak bişi yok 😭 bekliyecen
  8. FlapJack

D.a Yeni Sistem Özelleştirip Alma

5700xt yetiyorda kasa 550w sorun çıkartmazmı?
  9. FlapJack

D.a Yeni Sistem Özelleştirip Alma

Beyler 6500-7000 Arası Bütce Var Hangi Özelleştirmeleri Yapıp Alayım Önerileriniz Neler? 7000tl üstüne Çıkmasın (Arkadaşım İçin Sordum)
  10. FlapJack

Hazır Sistem önerir misiniz??

Arkadaşım Hazır Sistem Alıcak Fiyat Aralığında Şuan Piyasada Olan En İyi F/P Hazır Sistem önerebilir misiniz? Fiyat Aralığı 6500-7000
  11. FlapJack

Teknoking 2 Elime Geçti

Bende 27 mayıs ta sipariş verdim bakalım ne zaman elimize ulaşıcak en yakın zamanda değerlini paylaşmanı bekliyorum
  12. FlapJack

Teknopanda alınır mı??

Beyler şimdi Bi arkadaşım var bilgisayar almayı düşünüyor sizce teknopanda iyi mi? alınmaya değer o parayı hak ediyormu düşünceleriniz neler? https://www.itopya.com/teknopanda-amd-ryzen-7-2700x-gigabyte-rtx-2060-super-windforce-oc-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/
  13. FlapJack

R5 3600 & RX 5600XT Bu PC Nasıl

Ya şimdi 2 saat onu anlatmak istemezdim ama forumda eski forumlara bak el capitan hakkında çok şikayet var kargo olsun siyah ekranlar olsun vs
  14. FlapJack

R5 3600 & RX 5600XT Bu PC Nasıl

Alanların %75 inde Problem var sende yok diye diyerlerinde de problem olmıcak değil
  15. FlapJack

Teknoking 2 Sistem iyi mi?

Bende SSD M2SSD İşlemci ryzen 5 3600 olarak değiştirip + dan sıvı soğutma ekleyip aldım sende İşlemci ve SSD değiştirerek alabilirsin
  16. FlapJack

Teknoking vs Eastergamers-2

2 Gün önce sipariş verdim gelince sıcaklık değerlerini paylaşırım ama + dan sıvı soğutma aldım bilgiler istediğin gibi olmaz
  17. FlapJack

Teknoking vs Eastergamers-2

Kanka teknokıng2 aldım evet önü mesh tozlanır(kirlendikce temizlersin) ama içerden dışarıya hava çıkar iyi soğutma sağlar diğerinin önü cam ve hava çıkışı sağlayamaz 1590868526 Ben özelleştirme olarak M2SSD ryzen 5 3600 ve sıvı soğutma tercihi yaptım sende birşeyler yapabilirsin
  18. FlapJack

incehesap güvenilir mi

Güvenilir ama çok problem yaşıyan var bunu göz önünde bulundur
  19. FlapJack

teknoking2 özelleştirp aldım sizce nasıl olmuş

7337tl 1590667375 Onu pek önermiyolar gürültü vs diye
Top Bottom