14 k olursa düşer bayılırım beni tutamazsınız da bak14k civarı olacağını düşünüyorum çünkü itopyada 3060 lı DART1 den çok daha kötü bir sistem 12k dan satılıyor
14 k olursa düşer bayılırım beni tutamazsınız da bak14k civarı olacağını düşünüyorum çünkü itopyada 3060 lı DART1 den çok daha kötü bir sistem 12k dan satılıyor
Ohhoooo çoktan dün sistem çıktığı gibi bittiStoklar bitti mi bilgisi olan yazabilir mi?
Lakin onda stok sorunu yok bunda var ki her parça ucuza geldi hadi onu geçtim 13 k olsa da almam 12 k olsa da almam 11k ya ryzen 7 3700x rtx 2070 süper sistem var14k civarı olacağını düşünüyorum çünkü itopyada 3060 lı DART1 den çok daha kötü bir sistem 12k dan satılıyor
CikaramazsinMerha bir şey sormak istiyorum ben oradaki işlemci soğutucusunu istemiyorum ama çıkarma seçeneği yok nasıl çıkarabilirim
12k bile olsa almam Max 11500 olsun14 k olursa düşer bayılırım beni tutamazsınız da bak
Link atarmısın 2070 Li sistemiLakin onda stok sorunu yok bunda var ki her parça ucuza geldi hadi onu geçtim 13 k olsa da almam 12 k olsa da almam 11k ya ryzen 7 3700x rtx 2070 süper sistem var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cikaramazsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
12k bile olsa almam Max 11500 olsun
Hocam ilandan kaldırmış ama bu varLink atarmısın 2070 Li sistemi
Tamamdır , teşekkür ettimHocam ilandan kaldırmış ama bu var
10500e bırakıyor diğeri kaldırmış ilanı
Rica ederim hocamTamamdır , teşekkür ettim
2. Ele güvenmek ayrı bir boyut hocam ben 0 olarak bahsetmek istemiştimRica ederim hocam
Anladim hocam2. Ele güvenmek ayrı bir boyut hocam ben 0 olarak bahsetmek istemiştim
Sıfır yok ama 4 5 aylık varvar mı öyle bir model?