Neler Yeni

DART1 YENİ STOK FİYATI

LiptoNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Meriç Sadıç
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Beyler bugün kesin stok gelicek mi şimdi ne diyorsunuz kaç gibi pusalım? Yani 13k+ olmaz inşallah yorumunuz nedir çünkü çok pahalı ve kimse alamadı bakıyorum foruma dünden beri 25 tane satıldı diyorlar ki bende almaya çalıştım bana 1 defa stokta var yazdı o kadar ve 2 saat bekledim ihtiyacım cok var alamadım bir çözüm bulsunlar bari gidip elden alalım telefonla ayırtalım bir şey yapalım böyle olacak iş değil adamlar bot atıyor oto çekiyor ddos atıyor giremiyoruz böyle bir sistem olmaz ki

Yiğit Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Yiğit Emre Durmuş
Beyler bugün kesin stok gelicek mi şimdi ne diyorsunuz kaç gibi pusalım? Yani 13k+ olmaz inşallah yorumunuz nedir çünkü çok pahalı ve kimse alamadı bakıyorum foruma dünden beri 25 tane satıldı diyorlar ki bende almaya çalıştım bana 1 defa stokta var yazdı o kadar ve 2 saat bekledim ihtiyacım cok var alamadım bir çözüm bulsunlar bari gidip elden alalım telefonla ayırtalım bir şey yapalım böyle olacak iş değil adamlar bot atıyor oto çekiyor ddos atıyor giremiyoruz böyle bir sistem olmaz ki
knkam sadece online satışa özel

LiptoNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Meriç Sadıç
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
knkam sadece online satışa özel
Doğru diyorsun ama çözüm böyle olmamalı adam orda instagramdan facebooktan diyor ki biz alamıyoruz bir çözüm bulun diyor adamı engelliyorlar “itopya”

LiptoNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Meriç Sadıç
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Kanka bide 100 stok var dendi bugün nasıl stok girişi oldu? O zaman hepsini dün vermediler ayrıca bakıyorum ordaki tüm ekran kartları yok olmuş nasıl oluyor abi

Yiğit Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Yiğit Emre Durmuş
Kanka bide 100 stok var dendi bugün nasıl stok girişi oldu? O zaman hepsini dün vermediler ayrıca bakıyorum ordaki tüm ekran kartları yok olmuş nasıl oluyor abi
bu gün stok girişimi oldu

Yiğit Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Yiğit Emre Durmuş

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru