Neler Yeni

Arkadaşlar bana biraz moral verin

Revolucao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Yorum Emir
5 eylül günü da-3 siparişi vermiştim ve 15 eylülde elime ulaştı fakat kasadan monitöre görüntü gelmiyordu, her yolu denedim yine de olmadı ve sonunda kasayı itopya ya geri yolladım. Bugün sistemim için bilgi almak için mail attığımda ürünlerin incelenmesi için tedarikçi firmaya gönderdiklerini söylediler ve 21 iş günü içerisinde sorunun çözüleceğini söylediler. Cidden şaka gibi olay sistemi satın aldıktan sonra 1.5 ay sonra kullanmaya başlıycam 2. taksidini öderken anca ulaşicak elime mal gibiyim şu an ilk defa bilgisayar almıştım çalışıp, bütün hevesim kursağımda kaldı.

Revolucao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Yorum Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
21 iş günü içinde diyor, 1.5 ay demiyor ki.
kanka teslim alana kadar 10 gün geçti, 21 iş günü içine hafta sonlarını da dahil ettiğin zaman 27 gün oluyor bide bunu kargosu vs desen yaklaşik 1.5 ay oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen en azından pcyi görebilmişsin. Ben daha pcyi göremedim :)
kanka dua ette sağlam bi şekilde göre pc yi

iade etseydin eşe moralini bozma yinede sen
kankam iade süreci daha uzun sürüyor, yine bi sorun çıkarsa alıcam kasayı itopyaya gidicem ver kardeşim paramı diyip geri vericem sistemi

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
kanka teslim alana kadar 10 gün geçti, 21 iş günü içine hafta sonlarını da dahil ettiğin zaman 27 gün oluyor bide bunu kargosu vs desen yaklaşik 1.5 ay oldu

kanka dua ette sağlam bi şekilde göre PC yi
1.5 ay kadar uzamaz merak etme. 21 iş günü içinde diyorlar, 10 günde bile çözülebilir.

Revolucao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Yorum Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1.5 ay kadar uzamaz merak etme. 21 iş günü içinde diyorlar, 10 günde bile çözülebilir.
kanka inşallah dediğin gibi olur ben sadece onların bana verdikleri süreyle hesapladım, monitör falan da almıştım sistemin yanına, boş boş masada yatıyor :(

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Teknoloji şans işidir, böyle şeyler olabilir, sabret.

BMW_M4

80+ Bronze
5 eylül günü da-3 siparişi vermiştim ve 15 eylülde elime ulaştı fakat kasadan monitöre görüntü gelmiyordu, her yolu denedim yine de olmadı ve sonunda kasayı itopya ya geri yolladım. Bugün sistemim için bilgi almak için mail attığımda ürünlerin incelenmesi için tedarikçi firmaya gönderdiklerini söylediler ve 21 iş günü içerisinde sorunun çözüleceğini söylediler. Cidden şaka gibi olay sistemi satın aldıktan sonra 1.5 ay sonra kullanmaya başlıycam 2. taksidini öderken anca ulaşicak elime mal gibiyim şu an ilk defa bilgisayar almıştım çalışıp, bütün hevesim kursağımda kaldı.
indir.jpeg

ferahlatır

Top Bottom