Arama sonuçları: *

1. Flushixy

Abdullah abi pc toplar mi?

Geçenlerde " piyasa berbat " demişti. Ancak Abdullah abinin ne yapacağı belli olmuyor :D Bekleyip görücez.
  2. Flushixy

Yeni Sistem Gelir mi?

" Gelmez. "
  3. Flushixy

BuHaftaYouTube Kanalları Sistem Çikartirmi?

Abdullah abi " piyasa berbat " dedi. sanmıyorum
  4. Flushixy

EL CAPITAN Servisten Döndü

Hayırlı uğurlu olsun.
  5. Flushixy

DA YENI SISTEM NE ZAMAN GELIYOR

Öncelikle capslock kapat, Piyasa bu haldeyken geleceğini sanmıyorum çünkü bugün bunun adına açılan 4. konu bu. Ve Abdullah abide " Piyasa Berbat " diye bi yazı yazmıştı.
  6. Flushixy

Donanım Arşivi Yeni Sistem

Donanım Arşivi İnstagram hesabında 27.05.2020 tarihinin olduğu bir hikaye paylaşılmış acaba bu sorularımız yarın cevap mı buluyor :)
  7. Flushixy

İtopya'nın bitmek bilmeyen sıkıntıları >:(

Stoklarla alakalıdır muhtemelen. ( Başlığın tamamı capslockla yazılamaz, sağ üstteki 3 noktaya basarak düzenleyiniz)
  8. Flushixy

Donanım Arşivi Yeni Sistem

İnstagramda vs, yakında geleceğini söylüyor. Ancak bana göre şu anda net tarih vermesi mümkün değil, çoğu teknoloji sitesinin şu anda adam gibi çalıştığını sanmıyorum. Tahminlerime göre 4000+ ₺ , incehesap sitesinde çok sorun çıktığı için büyük bir olasılıkla yeniden itopya üzerinden çıkacaktır...
  9. Flushixy

Donanım Arşivi PC Toplama

4000+ ₺ olarak çıkacağını düşünüyorum. İnstagramda yakın bir zamanda gelicek demişti.
  10. Flushixy

D.A YENİ SİSTEM HANGİ SİTEDEN SATILIR ?

Tahminlerime göre itoypa olur çünkü, incehesaptan cidden çoğu kişi sorun yaşadı.
  11. Flushixy

arkadaşlar el captain sabah geldi sizce ekstra yapmam gereken bişey varmı ?

Fişe takıp Driverleri kurduysan yapacak bir şeyin kalmadı tadını çıkar :D
  12. Flushixy

ÇOK GARİP

Bir yanlışlık olmuştur. :D sende arkadaşın hakkına girme geri gönder gitsin
  13. Flushixy

el capitan kargo

İleride belki daha güzel bir etkinlik olur. Şuan riske atmak istemiyorum. Çünkü trendyoldan aldığım ürünler 14 gündür elime ulaşmamıştı ve bugün kırık geldi. Tekrar iade süreci vs. çok uzayacak. bu yüzden bekleyeceğim.
  14. Flushixy

el capitan kargo

Bende sipariş vermeyi düşünüyorum. Ancak şu korona muhabbetlerinin birazcık düzelmesini bekliyorum. Kargoların vs. düzene girmesini felan.
  15. Flushixy

Pc alacağım nerden alaağıma kararsız kaldım

Vatandan almanı pek önermem. incehesap,inventus vs. oralardan alabilirsin.
Geri