Okancardakkol
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Merhaba Arkadaşlar daha önceden de konu açmıştım El Capitanla ilgili sorun yaşayan Abdullah Kardeşimin deyimiyle %5 in içindeydim hediye soğutucu takılmamıştı ve ekran kararma sorunu vardı 16 Mayıs'ta servise gönderdiğim cihazım bugün geldi. Peki neler değişti:
1.Hediye soğutucu takılı geldi.
2.Ekran Kararma sorunu çözüldü
3.Kasa fanları artık sessiz çalışıyor ilk geldiğinde helikopter pervanesi gibi ötüyorlardı şu an çok sessiz çalışıyor.
Sonuç olarak çok şükür sorunsuz El Capitan alan %95 içine dahil oldum.Abdullah Bey'e sorunumun başından itibaren ilgilendiği için teşekkür ederim.İncehesap bu süreçte iletişimde kaldık verdiği destek için onlara da teşekkür ederim.Velhasıl El Capitan şimdi oldu
1.Hediye soğutucu takılı geldi.
2.Ekran Kararma sorunu çözüldü
3.Kasa fanları artık sessiz çalışıyor ilk geldiğinde helikopter pervanesi gibi ötüyorlardı şu an çok sessiz çalışıyor.
Sonuç olarak çok şükür sorunsuz El Capitan alan %95 içine dahil oldum.Abdullah Bey'e sorunumun başından itibaren ilgilendiği için teşekkür ederim.İncehesap bu süreçte iletişimde kaldık verdiği destek için onlara da teşekkür ederim.Velhasıl El Capitan şimdi oldu