emirfurkan1907
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 544
abi yakın mı sistem piyasa berbat dedin ama çok merak ediyorum
baktı bak su an :d bi kere bana bakmıstı abdullah abim ama senin sansına baglıabi yakın mı sistem piyasa berbat dedin ama çok merak ediyorum
Bunu konu olarak değilde özel mesaj olarak atarsan bakar.abi yakın mı sistem piyasa berbat dedin ama çok merak ediyorum
Sanmam. Bekleyen çok mesajı var, videosunda görmüştüm. Yanlış hatırlamıyorsam 600 özel mesaj vardıBunu konu olarak değilde özel mesaj olarak atarsan bakar.
Dostum mesaj yazarken insanları kırıcı bir şekilde hitap etmemen gerekir. Ayrıca aşırı bir şekilde yazım hatası var. Uyarı cezası yersin.baktı bak su an :d bi kere bana bakmıstı abdullah abim ama senin sansına baglı
abdullah abiyle konuşma imkanım dahi oldubaktı bak su an :d bi kere bana bakmıstı abdullah abim ama senin sansına baglı
Telefondan girerse böyle olabiliyor,Özellikle değil yani.Dostum mesaj yazarken insanları kırıcı bir şekilde hitap etmemen gerekir. Ayrıca aşırı bir şekilde yazım hatası var. Uyarı cezası yersin.
Forumda yazmıştı önceden özel mesajlara bakacağım diye ama yoğunluk varsa onun elinde ki durum değil.Sanmam. Bekleyen çok mesajı var, videosunda görmüştüm. Yanlış hatırlamıyorsam 600 özel mesaj vardı![]()