Arama sonuçları: *

1. Furkan Yurtlu

Alırım Bir Hayırlı Olsun Da 2 :)

Ben alanların şikayetini soyledim alma diye bişi demedim
  2. Furkan Yurtlu

Alırım Bir Hayırlı Olsun Da 2 :)

İlk önce hsyırlı olsun sonra geçmiş olsun 1 ay sonra yazarsın da2 alanlar gibi
  3. Furkan Yurtlu

F/P Sistem Arıyorum

dostum Haqqus un sistemi var daha yeni cıkardı bi bak 4400 tl sanırım f/p diyorlardı bi bak sen hoşuna giderse al derim şahsen ben alırdım
  4. Furkan Yurtlu

da nın yeni sistemi

7 civarı düşünüyorum parçalar hiç ucuz değil ve alacak kişilerede h.o olsun simdiden
  5. Furkan Yurtlu

Beyle bilgisayar Alıcam Yardımcı Olmanız Lazım

Anakart :https://www.hepsiburada.com/Gigabyte-b450m-s2h-AMD-b450-2133mhz-ddr4-soket-am4-matx-anakart-p-HBV00000H3C7W?magaza=Techburada&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=CjwKCAjwtqj2BRBYEiwAqfzur6qYP_FL_hWBHcb_oy4ZlTTcZSmdYxpK3kEehnZZ9LZ7Dlx3F_RkORoCpKQQAvD_BwE Ekran kartı ...
  6. Furkan Yurtlu

D.A YENİ SİSTEM PARÇALARI SİZCE NE OLUR NASIL OLMASINI İSTERDİNİZ?

Ben diyorum ki biraz bütçesi üstte olanlar için bir sistem dizsin yani tamam normal diziyor da abi bende şimdi para var ama yüksek sistem lazım öylede dizse çok iyi olur bi kez dizse mesala 10k 15 k ya bişiler yapsa keşke
  7. Furkan Yurtlu

arkadaşlar el captain sabah geldi sizce ekstra yapmam gereken bişey varmı ?

Ya arkadaşım öyle bir bilgisayarın pubg mobilde kasmayı geç cod me de kasmaz ne saçma soru bunlar
  8. Furkan Yurtlu

V3.5 Stok

Büyük ihtimal b550 anakartlar için yeni sistem toplar
  9. Furkan Yurtlu

4 günlük yasakta sistem

Çalışanlar için sıkıntı yok pazar günü kargo sparişim gelmisti yani sıkıntısız
  10. Furkan Yurtlu

5899TL Donanım Arşivi El Capitan İnceledim!

Önceki sistemde anakart neydi marka model
  11. Furkan Yurtlu

Foruma Özel Donanım Arşivi Yeni Sistemi Hakkında İpucu

Alakası bile yok benim nvidia msı gaming x 1080ti var ama ısısı yani en fazla bugune ksdar 72 ye kadar gördüm onun dısında yukarıyı görmedim
  12. Furkan Yurtlu

Foruma Özel Donanım Arşivi Yeni Sistemi Hakkında İpucu

Resimdeki oyun control sa 5000tl imkansız
  13. Furkan Yurtlu

Vatan Tavsiye sistem tekrar satışa açılmış

açıkcası fiyatı biraz yüksek geldi bide tek slot 16gb ram sıkıntı yaratır 2x8 daha makul olur öyle alabilirsin ssd gayet ucuza ekran kartı işlemci de aynı temiz bi sistem ama biraz fiyatı abartmışlar 5300 e DA toplamıstı aynı sistemi
  14. Furkan Yurtlu

Toplama masa üstü bilgisayarı hakkında danışman gerek

Alttakini al daha işlevli daha rahat edersin ama ekran kartı tarafında 570 az kalmış gibi onu bi tık yükseltirsin ilerde 2060 takarak
  15. Furkan Yurtlu

BU SİSTEMİ NASIL DAHA İYİ HALE GETİREBİLİRM?

Reser den toplarım ama n11 hepsi burada falan deil
  16. Furkan Yurtlu

BU SİSTEMİ NASIL DAHA İYİ HALE GETİREBİLİRM?

Ben o fiyata sana 2060 lı sistem toplarım içinde 3500x yada 3600 bile koyarım
  17. Furkan Yurtlu

Ryzen 5 3600X mi Ryzen 5 3500X mi?

2600 fazla büyüm iş görmez diyim 3500x de orta seviyeli ama 3600 masraflı gelir sana hem o hemde onu soğutmak için cok iyi bi kule sogutucu yada sıvı soğutma alman gereklidir
Top Bottom