İnsallah nasıp olur kardesım benım Tesekkur ederımBende DA2 gibi güçlü bir laptobu çok çok istiyorum ama alamıyorum nedir bu çilekeş hayattan çektiğim Hayırlı olsun bu arada.
İlk önce hsyırlı olsun sonra geçmiş olsun 1 ay sonra yazarsın da2 alanlar gibiArkadaslar Herkese cok tesekkur ederım buradan cok yararlı tavsıyerde bulunarak sıstemı mı aldım Rabbım herkese ılk once butce kolaylıgı ve gonlune gore sıstem nasıp etsın ınsallah
Hayırlı olsun. Bize de nasip olur inşallah..Arkadaslar Herkese cok tesekkur ederım buradan cok yararlı tavsıyerde bulunarak sıstemı mı aldım Rabbım herkese ılk once butce kolaylıgı ve gonlune gore sıstem nasıp etsın ınsallah
Kardeşim çok araştırma yaptım tavsiyeler aldım ve onları araştırdım ve ortaya güzel bir şey oldu yalnız şikayet edenlerin bir kaçı Windows kurup devam hemen devam ediyor güncellemelere bakılmıyor fps droplar ile ilgili şikayetler var stok soğutucunun işlemciyi soğutmaya gücü yetmiyor fps droplar gerçekleşiyorİlk önce hsyırlı olsun sonra geçmiş olsun 1 ay sonra yazarsın da2 alanlar gibi
Ben alanların şikayetini soyledim alma diye bişi demedimKardeşim çok araştırma yaptım tavsiyeler aldım ve onları araştırdım ve ortaya güzel bir şey oldu yalnız şikayet edenlerin bir kaçı Windows kurup devam hemen devam ediyor güncellemelere bakılmıyor fps droplar ile ilgili şikayetler var stok soğutucunun işlemciyi soğutmaya gücü yetmiyor fps droplar gerçekleşiyor
Yok kardeşim bende sana bir şey demedim yanlış anlaşılma olmasın Windows kurduktan sonra deneyimlerimi söyleyip almak isteyen arkadaşlarda soru işareti bırakmamakBen alanların şikayetini soyledim alma diye bişi demedim