Arama sonuçları: *

1. Lergoooon

4599TL 1660 Superli Efsane Sistem

Sistem normal haliyle bile nasıl bu kadar ucuz olabiliyor? 1660S + 3100 4600 lira.
  2. Lergoooon

DONANIM ARŞİVİ V SERİSİ.

V serisinin şu an gelmesi pek mümkün değil. V serisi düşük bütçede en iyi sistemlerin çıktığı sistemlerdi.
  3. Lergoooon

Haqqus Denen Youtuberın Rezaleti

Parçaları Haqqus seçmiyor arkadaşlar.
  4. Lergoooon

(1080TL Ryzen 5 3600)-Donanım Arşivi 2 Sistem Parça Fiyatları

Ekran kartında şu ana kıyasla 700 liralık bir indirim var. Akakçe'de 3100 lira. Sistemin nasıl bir indirimle geldiği ortada. https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asus-tuf-3-rx5600xt-o6g-evo-gaming-192-bit-gddr6-6-gb-fiyati,624171268.html
  5. Lergoooon

(1080TL Ryzen 5 3600)-Donanım Arşivi 2 Sistem Parça Fiyatları

Ekran kartı, kasa ve M2 SSD'nin uculuğu anakartın pahalılığını silmiş. 2400 liraya gelmiş ekran kartı 😯. Ayrıca kasanın o kadar ucuz olması beni çok şaşırttı.
  6. Lergoooon

TeknoSeyir Sistem :(

Haqqus'u anladık dostum. ModArt ve TeknoSeyir'i bu işin içine katman çok saçma.
  7. Lergoooon

DA SİSTEMİ NEDEN KISKANIYORLAR ?

DA sistemlerine bir şey demedim yanış anlaşılma olmasın. QP bilişim ile ilgili iki tarafta ortak görüşe sahip, pahalı olması. DA sistemlerin piyasada tek tek toplanınca çok daha ucuza geldiği zaten gözler önünde.
  8. Lergoooon

DA SİSTEMİ NEDEN KISKANIYORLAR ?

QP'ya ucuz diyen yok zaten. O tarafta nereden alırsanız alın diyor. Pahalı olduklarını Recep Baltaş'da söylüyor.
  9. Lergoooon

Threadripper sistem kurmak

SpaceX aracının donanımı gibi mübarek.
  10. Lergoooon

Donanım Arşivi Sistem 2'ye 650W 80+ PSU Fazla Mı Gelir?

PC açılırdı, ancak yük altında gireceğinde sistem otomatikman kapanır.
  11. Lergoooon

Donanım Arşivi Sistem 2'ye 650W 80+ PSU Fazla Mı Gelir?

Sistem çekeceği kadar güç çeker, fazla Watt PSU olması fazla elektrik faturası geleceği anlamına gelmez. Sistem ihtiyacı olan güçü çeker. 650W ileriye dönüktür. Ellemeyin öyle kalsın.
  12. Lergoooon

Abdullah Abi Neden Hep AMD Ekran Kartlı Sistem Yapıyor?

Gelişmekte olan DLSS teknolojisi var. Gereksiz değil.
  13. Lergoooon

Abdullah Abi Neden Hep AMD Ekran Kartlı Sistem Yapıyor?

Bu birazda markalara bağlı. MSI markası ile yapılan anlaşmada X model veriliyorsa Y modeli o markadan temin edemez mesela.
  14. Lergoooon

İ3 9100F +gtx 1650 super mi ryzen 5 1600 +Rx570 mi

İ3 9100F + 1650S çok daha iyi olacaktır.
  15. Lergoooon

Sizce bu mesaj ne anlama geliyor ?

Sistem çekiliş videosu gelecek gibi geliyor bana da. Daha önceden haberini vermişti.
  16. Lergoooon

Pc Hocası Hediye Sistem

Arkadaşlar sistem hediye sistem, hiç yapmayabilirdi. Lütfen düşünerek yorum yapalım.
  17. Lergoooon

6800 TL Da Sistem alınır mı?

Fiyatı biraz fazla olmuş. 5800-6000 lira olsa alınırdı. Şu an alınmaz.
  18. Lergoooon

Teknobiyotik Yeni Sistemi Nasıl Buldunuz? (Monitör Dahil)

Sistem çok hoşuma gitti. Özellikle ekran kartı değişimi olayını çok sevdim. Fiyat performans olarak güzel bir sistem.
  19. Lergoooon

HaQQuS'un PC Satma Adı Altında İnsanları Dolandırması

Karakter olarak sevdiğim biri benim. Ancak yaptığı sistemler fiyat performans olarak çok zayıf.
  20. Lergoooon

Da sistem 2 Elimde

Hayırlı olsun hocam.
Top Bottom