Neler Yeni

DA SİSTEMİ NEDEN KISKANIYORLAR ?

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Arkadaşlar abdullah abinin yaptığı sistemlerde indirimli halini Türkiyede yapan hiç kimse yok. Var ama onun kadar değil neden bu adamın sistemini kötülüyorlar bilmiyorum ama Şunu düşündüm adamı kötüleyip alttan alttan sistemi satın alıyorlar mı ? bu da abdullah abinin büyüklüğünü gösteriyor bir kez daha. Vaay be sana taş atan adama bile alışveriş yaptırıyorsun adamsın adam. @AbdullahHacıGül
Bu arada yeni sistem ne zaman gelecek ? 😁

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Arkadaşlar abdullah abinin yaptığı sistemlerde indirimli halini Türkiyede yapan hiç kimse yok. Var ama onun kadar değil neden bu adamın sistemini kötülüyorlar bilmiyorum ama Şunu düşündüm adamı kötüleyip alttan alttan sistemi satın alıyorlar mı ? bu da abdullah abinin büyüklüğünü gösteriyor bir kez daha. Vaay be sana taş atan adama bile alışveriş yaptırıyorsun adamsın adam. @AbdullahHacıGül
Bu arada yeni sistem ne zaman gelecek ? 😁
DA2 sistem AMD ekran kartı olmasa mükemmeldi ama yine mükemmeldi çok iyi bir indirim vardı

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DA2 sistem AMD ekran kartı olmasa mükemmeldi ama yine mükemmeldi çok iyi bir indirim vardı
Ben alamadım param yoktu şu an var yeni sistemi bekliyorum inşallah rx5600 olur yine evo modeli

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Boşver dostum qP çOk uCuZ bRuHh

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
QP'ya ucuz diyen yok zaten. O tarafta nereden alırsanız alın diyor. Pahalı olduklarını Recep Baltaş'da söylüyor.
İstedikleri yerden toplarlar hatta dünyanın en pahalı bilgilsayarlarını da toplarlar hatta altın kaplama da yaparlar ama herkes eleştirme hakkına sahip. Problem olan şey açın bakın benim lafımı okumakla kalmayın birçok özellikle intel sistemlerin oyun testinde darboğaz mevcut.

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
Ben alamadım param yoktu şu an var yeni sistemi bekliyorum inşallah rx5600 olur yine evo modeli
da 2'yi zamanında almama sebebim amd ekran kartının yazılımyla uğraşmak istemem sen ne düşünüyorsun amd ekran kartı driverları hakkında?

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
İstedikleri yerden toplarlar hatta dünyanın en pahalı bilgilsayarlarını da toplarlar hatta altın kaplama da yaparlar ama herkes eleştirme hakkına sahip. Problem olan şey açın bakın benim lafımı okumakla kalmayın birçok özellikle intel sistemlerin oyun testinde darboğaz mevcut.
DA sistemlerine bir şey demedim yanış anlaşılma olmasın. QP bilişim ile ilgili iki tarafta ortak görüşe sahip, pahalı olması. DA sistemlerin piyasada tek tek toplanınca çok daha ucuza geldiği zaten gözler önünde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ata Ilhan Köktürk
Instagram
ataoyun.tr
Abi size applikasyon yaptım bakarmısın

Top Bottom