Doğruknk ztn öbür türlüde çöküyor
İtopya onu bizim için hallediyor. Linki açamadığımız için videodan öğreniyoruzAlacak kişiler videoyu izlemeden açıklamayı açıp linke bakıyordur ama neyse
Bencede en azından bir aralık verilmeliuzun konuşmalar sonunda fiyat çıkıyor ortaya yani biraz belirsis genede aralık verilebilir 4k-5k arası çıkacak gibi gibi
1- Benim sistemlerimin TR'deki en gözde sistemler olmasının en büyük sebebi son ana kadar bile fiyat indirimi sağlatmamgerçekten merak ediyorum bu bir pazarlama stratejisi mi bilmiyorum fakat neden sistemin özelliklerini ve fiyatını paylaşmıyorsun?
teşekkür ederim aklımızdaki tüm soruları giderdiğini düşünüyorum yani şahsen1- Benim sistemlerimin TR'deki en gözde sistemler olmasının en büyük sebebi son ana kadar bile fiyat indirimi sağlatmam
2- Geçmişte çok örneği oldu sistem özelliği ve fiyat paylaşınca sistem projelerimi çalıp hemen sistem yaptılar.
3- Kimseye beni bekleyin demiyorum isteyen istediğini alsın ben sadece kitleme "3 yeni pc" geleceğinin haberini verdim bu kadar
Elinize sağlık. Sistemleri heyecanla bekliyoruz1- Benim sistemlerimin TR'deki en gözde sistemler olmasının en büyük sebebi son ana kadar bile fiyat indirimi sağlatmam
2- Geçmişte çok örneği oldu sistem özelliği ve fiyat paylaşınca sistem projelerimi çalıp hemen sistem yaptılar.
3- Kimseye beni bekleyin demiyorum isteyen istediğini alsın ben sadece kitleme "3 yeni pc" geleceğinin haberini verdim bu kadar
İnşAllah o üç sistemin arasında MD3 yoktur Abdullah Abi. ( Çünkü yaza kadar sistem alamam ve aldığım zamanda MD3 ` ü bekleyeceğim.)1- Benim sistemlerimin TR'deki en gözde sistemler olmasının en büyük sebebi son ana kadar bile fiyat indirimi sağlatmam