Alınabilir bence fena değil, SSD dışında.Arkadaşlar bana güzel geldi yani SSD si kronik sorunlu birtek onun dışında parçalar güzel gibi siz ne dersiniz?
Sistem çok hoşuma gitti. Özellikle ekran kartı değişimi olayını çok sevdim. Fiyat performans olarak güzel bir sistem.Arkadaşlar bana güzel geldi yani SSD si kronik sorunlu birtek onun dışında parçalar güzel gibi siz ne dersiniz?
Alınabilir ama bence daha iyi bulunabilir karar alacak kişideArkadaşlar bana güzel geldi yani SSD si kronik sorunlu birtek onun dışında parçalar güzel gibi siz ne dersiniz?
gayet iyidir game garaj da monitorsuz kasa 4700 tlArkadaşlar bana güzel geldi yani SSD si kronik sorunlu birtek onun dışında parçalar güzel gibi siz ne dersiniz?
4900 TL ve 1650 super ile alınabiliyor bence güzel tek tek de yapsan zaten böyle bir fiyat çıkacağı için direk burdan alman daha iyi olur benceAlınabilir ama bence daha iyi bulunabilir karar alacak kişide
Özellikleri aynı değil amagayet iyidir game garaj da monitorsuz kasa 4700 TL
evet öyledir ama bu daha fp4900 TL ve 1650 super ile alınabiliyor bence güzel tek tek de yapsan zaten böyle bir fiyat çıkacağı için direk burdan alman daha iyi olur bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Özellikleri aynı değil ama
Game garajdan alınca da böyle bir sistemi dışardan da aynı özellikli bir monitör aynı oluyor aşşağı yukarı dostum bin basar demek yanlış gibiİncehesaptaki gamepower kasalı sistemlere ve gamegaraja bin basar. Teknobiyotik iyi monitörlü sistemler çıkarıyor
link var mı? sistemin satıldığı