İşine gelmeyince boş yorum yapıyorsun anca.
İşine gelmeyince boş yorum yapıyorsun anca.
Aynen npcİşine gelmeyince boş yorum yapıyorsun anca.![]()
10/8 = %120.10/8 = %125 ama 8/10 = %80 aslında ilkokulda öğretilen temel matematik niye bu kadar karıştırılıyor anlamıyorum
kesirlerden ve pay paydanın yerinden bahsediyorum ilkokul matematiği olarak ayrıca sen ortaokula bir tur daha gitsen iyi olur gibi şimdi şöyle anlatayım:10/8 = %120.
İlk okulda yüzde hesaplama öğretmiyorlar. Orta okulda öğretiyorlar.
Doğru dedin. Ben karıştırdım. Özür dilerim.kesirlerden ve pay paydanın yerinden bahsediyorum ilkokul matematiği olarak ayrıca sen ortaokula bir tur daha gitsen iyi olur gibi şimdi şöyle anlatayım:
elinde 10 kalem var ama kalemliğinin kapasitesi 8 tane ne oldu 1 tam + 2 kalem kaldı toplamı 8 kalemse çeyreği 2 kalem olur bu da 1 tam + 1 çeyrek yaptı şimdi 1 çeyrek ne demek %25 1 tam ne demek %100 topla kaç yaptı %125 umarım örnekle daha rahat olmuştur
Adam haklı işte. 10/10 = 1 yapıyor. 10/8 ise 1'i aşıyor. Adama bilgisiz demenizdeki olayı anlamadım. Galiba sonuç 10'un altında olunca adamı bilgisiz sandınız. Fakat sonuç 10'a eşitlenirse cevap 12.5'a eşitleniyor.Şimdi hayali yolculuğunuz bitirip kolay bir Google araması ile gerçek sonuca bakıyoruz;
Alıntıyı görüntüle
İnsan düzelteceği konuyu bilir de konuşur be .d
şunu demek bile çok büyük erdemDoğru dedin. Ben karıştırdım. Özür dilerim.
Gurur ve kibir, şeytanın yoludur. Gelişime engeldir.şunu demek bile çok büyük erdem
Ekonomi de başarı borç bulmak olmuşHakan Fidan ve Mehmet Şimşek yerinde bir karar olmuş umarım Mehmet Şimşek e karışmazlar da bir nebze olsun düzeltir
1 sene içinde herşeye büyük zamlar bekliyorum vatandaşın sırtına yüklenecek bu enkaz ciddi vergi artışları olabilirHocam kabine değil kabindir o
Malum tek kişilik...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekonomi de başarı borç bulmak olmuş
Sırf borç bulsun diye koydular o adamı yoksa selam bile vermezler.D
Ah ulen yalan dünya...
Ben her zaman diyorum bu ülkenin sonu iyi değil diye rte verenler yakında ağlayacaklar keşke vermeseydim diyecekler.1 sene içinde herşeye büyük zamlar bekliyor vatandaşın sırtına yüklenecek bu enkaz ciddi vergi artışları olabilir
Türkiye ekonomisi bitmiş durumda büyük bir yıkım büyük bir enkaz var bunu kaldırmak için çok ciddi sıkı kararlar alınması lazım şuan çoğu yatırımların durması lazım gereksiz harcamadan kaçınmak lazım Merkez Bankasında para kalmadı biz şuan merkez Bankasından zenginiz gidişat hiç iyi değil ciddiye alınması lazım şuan TL si olan vatandaş bile parasını TL den alıyor diğer şeylere yatırım yapıyor ülke iflas bayrağını çekme durumundadırBen her zaman diyorum bu ülkenin sonu iyi değil diye rte verenler yakında ağlayacaklar keşke vermeseydim diyecekler.
Akp hükümeti sayesinde Afrika ülkelere rakip oluruz ilerideTürkiye ekonomisi bitmiş durumda büyük bir yıkım büyük bir enkaz var bunu kaldırmak için çok ciddi sıkı kararlar alınması lazım şuan çoğu yatırımların durması lazım gereksiz harcamadan kaçınmak lazım Merkez Bankasında para kalmadı biz şuan merkez Bankasından zenginiz gidişat hiç iyi değil ciddiye alınması lazım şuan TL si olan vatandaş bile parasını TL den alıyor diğer şeylere yatırım yapıyor ülke iflas bayrağını çekme durumundadır