Arama sonuçları: *

1. Nicksiz

donanım arşivi yeni sistem var mı?

Bilgisayarcı mı kardeşim adam hergün sistem çıkarmasını falan mı bekliyorsun? Ne saçma sorular soruluyor ya.
  2. Nicksiz

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Şu konuyu kilitlesen artık hocam @Abdullah Hacıgül . Açtın konuyu saldın gittin bir önemi kalmadı zaten artık. Gereksiz yer kaplamasın bari.
  3. Nicksiz

Donanım arşivi 50 k like sistem ne zaman çıkacak?

Toplayacak. Ama piyasanın düzeldiği bir zamanda.
  4. Nicksiz

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Konu mesajlara kapatılsın bence, artık gereksiz.
  5. Nicksiz

Çözüldü✓ i7-10700K ile Sistem Toplama

Hocam önce şu CapsLock'u kapatır mısınız?
  6. Nicksiz

Threadripper mı diğer amd islemciler mi

Threadripper oyun için kullanılan bir model değil. Veya günlük kullanım için. Ağır işler için kullanılan bir işlemci.
  7. Nicksiz

Parayı çekti ama siparişlerime yansıtmadı.

Bir sorun olacağını zannetmiyorum. Örnek vermek gerekirse media marktın internet sitesinden alışveriş yaptığın zaman aldığın ürün siparişlerim kısmına geç düşüyor. Bu durum itopya da yoğunluktan dolayı olmuş olabilir.
  8. Nicksiz

DA MD 2 Alıyorum Şuan

Anlamadın mı geralt? :D
  9. Nicksiz

DA MD 2 Alıyorum Şuan

Olabilir tabi hocam neden olmasın? Sen bu sistem olmasa buna gene eş değer bir sistem alacak olsaydın 1500 tl fazladan bayılmıştın. Şimdide daha iyi 3 tane PSU almak için bayılırsın. PSU dert değil bu sistemde. Kötüleyenleri anlayamıyorum :(
  10. Nicksiz

DA MD 2 Alıyorum Şuan

1500 TL indirim var değil mi muadillerine göre? Sistemi al 1500 Tl indirimli. Eve sistem geldi mi PSU'yu ikinci elden sat. Kar ne yaptı? 1750 Tl en az. Git ona istediğin kalitede 3 tane PSU al. 2 tanesi yedekte dursun :)
  11. Nicksiz

DA MD 2 Alıyorum Şuan

Hayırlı olsun. F/P teriminin hakkını vermiş güzel bir sistem alıyorsun.
  12. Nicksiz

donanım arşivinin son pcsi kaç yıl yeter

Dostum seneye bile yetmeyebilir sistem. Sen 2022 de alacam ne kadar süre yeter diyorsun :) Bu zamanda bile çıkacak olan Cyberpunk'ı yüksek ayarlarda önermiyorlar. 2022'yi sen düşün. Oyun sektörü ve teknoloji çok hızlı ilerliyor..
  13. Nicksiz

Herkes Kalitenin Farkında :)

Teknobiyotik PC hocasından daha iyi :D
  14. Nicksiz

Bazen sayılarda kaliteyi belli edebiliyor.
  15. Nicksiz

Edit: Anket sahibi ben değilim.
  16. Nicksiz

elraenn jugularis alıcam sizce?

Elrean hala boş sistem önermeyi bırakmadı mı ya :D Vatandan alsam ondan daha ucuza alırım.
  17. Nicksiz

DA SISTEM 3 elime ulaştı

Adam konuyu açmış kaçmış hemen. Uyuz oluyorum şöyle insanlara, acelen varsa niye konu açıyorsun?
  18. Nicksiz

Abdullah Abi DA 3 sistem stoğa gelsin lütfen R5 3600 ile

Boş konu. Her sistemi almak isteyen buraya gelip "Abdullah Abi Sistem Gelsin" diye konumu açacak? Git abdullah hocaya özelden yaz kardeşim
Top Bottom