melih abuaf
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 6
Oda doğru gerçi PSU da çok güven vermiyorKasa kötü ama. Kasa değiştir desen, montajı baştan yap falan uğraştırır.
Bilemedim şimdi
Oda doğru gerçi PSU da çok güven vermiyorKasa kötü ama. Kasa değiştir desen, montajı baştan yap falan uğraştırır.
dostum şu aralar sıkıntılı biraz işlerden dolayı biliyorum bende en fazla 5k olsun dedi babamAlma la, bütçen yüksek senin.
Hayırlı olsun.evet aslında daha doğrusu almaya çalışıyorum sepete ekeldik ama sonrası gelmiyor 2 yerdende deniyorux
Al o zaman. Hayırlı olsun şimdiden.dostum şu aralar sıkıntılı biraz işlerden dolayı biliyorum bende en fazla 5k olsun dedi babam
sadece webde varMağazası dibimde gitsem verirlermi
Gerçi ne yapacam ihtiyacım yok arkadaşlar alsın
Monitör dahil 5000 dediyse gamegarajdan 4000 e sistem 1000 liraya 75 hz ekran desen yok. Abdullah abi gamegaraj kozlarımı bitirdin abeeeedostum şu aralar sıkıntılı biraz işlerden dolayı biliyorum bende en fazla 5k olsun dedi babam
1500 TL indirim var değil mi muadillerine göre? Sistemi al 1500 Tl indirimli. Eve sistem geldi mi PSU'yu ikinci elden sat. Kar ne yaptı?Oda doğru gerçi PSU da çok güven vermiyor
Bilemedim şimdi
şaka yapmıyorum olabilir1500 TL indirim var değil mi muadillerine göre? Sistemi al 1500 TL indirimli. Eve sistem geldi mi PSU'yu ikinci elden sat. Kar ne yaptı?
1750 TL en az. Git ona istediğin kalitede 3 tane PSU al. 2 tanesi yedekte dursun
biliyorum site açılsın alcamAlacaksanız ne yapın edin bugün alın.350 tane stok var ve bu stok muhtemelen bugün biter.Stok bitince de ne olduğunu biliyorsunuz zaten.
Olabilir tabi hocam neden olmasın? Sen bu sistem olmasa buna gene eş değer bir sistem alacak olsaydın 1500 tl fazladan bayılmıştın. Şimdide daha iyi 3 tane PSU almak için bayılırsın. PSU dert değil bu sistemde. Kötüleyenleri anlayamıyorumşaka yapmıyorum olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
biliyorum site açılsın alcam