Neden böyle oldum? Bilgisi olan var mı? Yemek yiyesim gelmiyor.

Son 2-3 haftadır gram yemek yiyesim gelmiyor. Ya birilerinin zoruyla yiyorum ya da yememeye çalışıyorum. Hiç acıkma gelmiyor. Okuldayken (evde kahvaltı yapmıyorum) böyle minikten bir acıkma geliyor gibi oluyor az bir şeyler atıştırıyorum ama yiyesim gelmiyor. Mesela bugünden örnek vereyim. Valide hanım kahvaltı yapmam için ısrar etti. (Saat:7:30) bende kırmadım yedim. Okulda bir iki lokma bir şey ısırdım saat 10 civarıydı. Bu zamana kadar ise ağzıma hiç bir şey sürmedim. Eskiden olsa Kahvaltı yapardım, okulda yerdim, okuldan gelince yerdim, akşam yemeği yerdim falan filan... Şimdiyse çok sevdiğim yemekleri bile yiyesim gelmiyor. Eskiden o çok sevdiğim yemeği 2-3 tabak yerdim. Şimdiyse 1 kaşık bile atmıyorum. Sizce neden böyle oldum? Ekstra olarak üşümeye başladım. Evet soğuk havada üşürüz ama ondan değil. Sınıfta kimse üşümezken kimisi kısa kollu ile dururken benim üstümde kapüşonlu olmasına rağmen donuyorum. Beni anlayan abilerim, ablalarım varsa yardımcı olursa sevinirim.
depresyonda olabilir misin

İyi yapıyorsun az yiyorsun. 8 milyar insan aynı anda tuvalete koşunca dünya isyan eder kendini güneşe salıverir.

Hep 1 eksik adam sonradan tuvalete koşabilir.

Bi doktora uğrayın kan falan verin ne var ne yok çıkar zaten kan vermekten korkmayın her ay verin erken teşhis hayat kurtarır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,729
Üyeler
185,791
Son üye
jhiniet
Geri