Alihanyilmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,177
Bana aşk acısı gibi geldi.
depresyonda olabilir misinSon 2-3 haftadır gram yemek yiyesim gelmiyor. Ya birilerinin zoruyla yiyorum ya da yememeye çalışıyorum. Hiç acıkma gelmiyor. Okuldayken (evde kahvaltı yapmıyorum) böyle minikten bir acıkma geliyor gibi oluyor az bir şeyler atıştırıyorum ama yiyesim gelmiyor. Mesela bugünden örnek vereyim. Valide hanım kahvaltı yapmam için ısrar etti. (Saat:7:30) bende kırmadım yedim. Okulda bir iki lokma bir şey ısırdım saat 10 civarıydı. Bu zamana kadar ise ağzıma hiç bir şey sürmedim. Eskiden olsa Kahvaltı yapardım, okulda yerdim, okuldan gelince yerdim, akşam yemeği yerdim falan filan... Şimdiyse çok sevdiğim yemekleri bile yiyesim gelmiyor. Eskiden o çok sevdiğim yemeği 2-3 tabak yerdim. Şimdiyse 1 kaşık bile atmıyorum. Sizce neden böyle oldum? Ekstra olarak üşümeye başladım. Evet soğuk havada üşürüz ama ondan değil. Sınıfta kimse üşümezken kimisi kısa kollu ile dururken benim üstümde kapüşonlu olmasına rağmen donuyorum. Beni anlayan abilerim, ablalarım varsa yardımcı olursa sevinirim.
Minipekka mı adam nasıl soru buPankek bile yiyesin gelmiyo mu
olabilir de bunu nasıl teyit edebilirim?depresyonda olabilir misin
imkanı yok.Bana aşk acısı gibi geldi.
adam espriyi yaptığında bende adımın mini pekka olduğunu unuttumMinipekka mı adam nasıl soru bu
Edit: adamın adı minipekkaymışgörmedim