Keyif verecek oyun önerisi

Rdr2 tek geçerim uncharted de olabilir

Ama hocam tuhaf bir şekilde AC Odyssey de neredeyse hiç sıkılmadım, hatta 160 saat gömdüm ama Witcher 3 de ise ne yazık ki sonuç hüsran...
witcherda bende sıkılıyom zorla bitirdim oyunları bidahada yüzüne bakmadım sürekli bi yerden bi yere götürmeye dayalı bi oyun

Son zamanlarda Stardew Valley oynuyorum açıkçası sardı. Deneyebilirsin.
Bir ara çok popülerdi, bir şans vereyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

w

witcher 3 ten nasıl sıkıldınız
Hocam bende tam bilmiyorum ama sanırım hikayesi kısa oyunlar beni daha fazla çekiyor çünkü gün içersinde 2 saatlik bir vaktim oluyor oyun için ki onda da hikayesini yavaş ilerleyince yeteri kadar yol kat etmiş hissiyatı az oluyor. Yoksa tabii ki güzel oyun ama vakti kısıtlı kişiler için ne yazık ki olumsuz.

detroit become human. ben 10 saatte falan bitirmiştim. şans verilebilir.
İlk oynadığım oyunlardandı aşırı sarmıştı belki yeniden oynayıp farklı bir şekilde bitirebilirim ama bi de aynı şirketin Heavy Rain ve Beyond: Two Souls diye oyunu var bunları önerir misiniz?

dying light serisi, disco elysium, baldurs gate 3 falan olabilir
Baldur gates 3 şuan bütçemi aşıyor hocam ama ilerde bir şans verebilirim.

witcherda bende sıkılıyom zorla bitirdim oyunları bidahada yüzüne bakmadım sürekli bi yerden bi yere götürmeye dayalı bi oyun
Vakit bol olsa fena değil ama kısıtlı olunca sarmıyor.

Bir ara çok popülerdi, bir şans vereyim.

Hocam bende tam bilmiyorum ama sanırım hikayesi kısa oyunlar beni daha fazla çekiyor çünkü gün içersinde 2 saatlik bir vaktim oluyor oyun için ki onda da hikayesini yavaş ilerleyince yeteri kadar yol kat etmiş hissiyatı az oluyor. Yoksa tabii ki güzel oyun ama vakti kısıtlı kişiler için ne yazık ki olumsuz.

İlk oynadığım oyunlardandı aşırı sarmıştı belki yeniden oynayıp farklı bir şekilde bitirebilirim ama bi de aynı şirketin Heavy Rain ve Beyond: Two Souls diye oyunu var bunları önerir misiniz?

Baldur gates 3 şuan bütçemi aşıyor hocam ama ilerde bir şans verebilirim.

Vakit bol olsa fena değil ama kısıtlı olunca sarmıyor.
Paylaşımlı oyna hocam ne gerek var hikayeli oyuna o kadar para vermeye ben ucuzken aldım o zaman oynadim

Ama hocam tuhaf bir şekilde AC Odyssey de neredeyse hiç sıkılmadım, hatta 160 saat gömdüm ama Witcher 3 de ise ne yazık ki sonuç hüsran...
AC Odyssey’i o kadar oynadıysanız, AC Shadows’a da bir şans verebilirsiniz hocam. Ubisoft Québec geliştirdi iki oyunu da. 300 TL’ye 1 ay Ubisoft Plus alıp deneyebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,869
Üyeler
184,242
Son üye
mamiboo
Geri