Arama sonuçları: *

1. PeVeRDeN

STOKLAR TÜKENDİ - da-c2-1tb GENCER GAMING SEPET KENDI KENDINE SILINIYOR

Knk biriyle anlaştinmi yoksa hala satmayi dusunuyomusun
  2. PeVeRDeN

Dün 17.00 stogunda 2 saat denedim 21.00 stogunda 1 bucuk saat denedim Bugun 12.00 stogunda su zamana kadar denedim ve hala deniyorum 4 saatim gitti almak icin sisteme alamadım kadermi diyim artik ne diyim bilemiyom
  3. PeVeRDeN

4 kere sepete ekledim 1 kerede ödemeye kadar gitmistim yine iptal oldu cildircam
  4. PeVeRDeN

5 sn içinde stok bitti hatasi f/p kasa

Bizim tek alabilme ihtimalimiz magazadan almak galiba oda gecti artik bu sistem icin alan almıstir ztn ben gidemem yalovaya ankaradayım itopya sistemi olsaydı geceden gidip bekliyecektim sistemi vallaha 4 yildir istiyom 1 gece magazanin kapisinda yatarım sorun olmazdı
  5. PeVeRDeN

Valla bende zor zar ikna ettim babamı yemin ederim 4 yildir yildir bi sistem istiyorum hala kavusamadim ne guzel firsati yakalamistik yaa
  6. PeVeRDeN

Alabilen varmı acaba yaa
  7. PeVeRDeN

İnşallah allah olmayanlarada nasip eder böyle bi sistem🙏🤲 yani bana😢
  8. PeVeRDeN

17.00 da ciktiginda sistem 2 saat denedim alamadim simdi 21.00da ciktigindada su zamana kadar denedim halada deniyorum ama alamadim😔😢 4 yildir bi sistem alamadim
  9. PeVeRDeN

Ana Konu Donanım arşivi f/p canavarı sistem çıktı! r5 5600 rtx3060 11499tl

Arkadaslar ben hala almayi deniyorum ama artik alamiycagim kesinmi denemeyi birakiyimmiki stoklar ne durumda bi aciklama yapsalar
  10. PeVeRDeN

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Arkadaşlar bu arada bu gece abdullah abi ekran kartı sorusu soracaktı aklınızda bulunsun
  11. PeVeRDeN

Arkadaşlar sistemi 3060 veya fiyat farkı ekleyerek 3060 ti yapabilirmiyizki özelleştirerek?
  12. PeVeRDeN

Acaba ekran kartını 3060 la veya 3060 ti le degistirebiliyomuyuz özellestirerek az fiyat farkıyla
  13. PeVeRDeN

Beyler hadi bismillah alana hayırlı olsun alamayan benim gibi garibanlarada üzülmeyelim inşallah başka sefere diyelim
  14. PeVeRDeN

Mağazasına gidip alma ihtimalim var diye düsünuyodum itopya olsaydı ama internetden alinca zorlascak isim
  15. PeVeRDeN

Bugünde alamadık o zmn
  16. PeVeRDeN

Knk mağaza kalabalıkmı gelsem alabilirmiyim sence?
  17. PeVeRDeN

Amd ryzen 5 5600 ve rtx 3060 ti 11.500 e gelse çok iyi olur ama hayal gibi
Top Bottom