STOKLAR TÜKENDİ - da-c2-1tb GENCER GAMING SEPET KENDI KENDINE SILINIYOR

Abdullah hocam şu 400 stoğu direk açsa daha iyi olur bence

Tabi ki neden olmasın fakat neden saat 11:58 gösteriyor bilmiyorum bir önceki ekran görüntülerinde ödeme yaptığım saati görebilirsiniz Beyefendi.

1680428879918.png

Merhabalar, Hiçbir firmayı savunma vb. işlerine girmiyorum sadece sizlere düşüncelerimi ifade ettim. Benim ile böyle bir üslup içerisinde konuşmanız maalesef hoş olmamış isterseniz herhangi bir kanıt istiyorsanız sunabilirim sadece gerçekleri ve yaşadığım süreci söyledim.
Mesele kanıt mı sence, mesele donanım arşivi'nin bizim temsilcimizin yani bu kadar severek takip ettiğimiz adamın bu kadar leş altyapılı site ile bu hizmeti bize sunması, yapacaksan 500 TL fazla fiyat çektir. Doğru düzgün girip alsın alabilen. Sepetteki ürünü alamamak başkadır, Sepetteki ürün sepete gelince silinmesi başkadır. Şahsen ben bu mağazanın ne yanından geçerim ne ismini anarım

Mesele kanıt mı sence, mesele donanım arşivi'nin bizim temsilcimizin yani bu kadar severek takip ettiğimiz adamın bu kadar leş altyapılı site ile bu hizmeti bize sunması, yapacaksan 500 TL fazla fiyat çektir. Doğru düzgün girip alsın alabilen. Sepetteki ürünü alamamak başkadır, Sepetteki ürün sepete gelince silinmesi başkadır. Şahsen ben bu mağazanın ne yanından geçerim ne ismini anarım
söylesene kimle yapacak en iyi site kim bi söyle biz de bilelim

Arkadaşlar çok şükür bende aldım. Ve ilk sistemim. Dün 350 Stokta alamadım. Bugün 50 stokta almayı başarabildim. 5 dk öncesinde uyandım. Açılınca hata verdi. Sonra girmeyi başardım. Stok bitmişti. Sepete Ekle tuşuna 10 dk bastım. 2-3 kere sepete eklendi silindi. Sonra 10.dk nin sonunda 2 sn de siparişi onayladım. Tabii ki Allah yüzüme güldü. Alanlara hayırlı olsun. Alamayanlar canını sıkmasın yeni sistemlerde deneyin. Ve son sözüm şu SAKIN PES ETMEYİN! 350 Stokta alamayıp 6-7 kat aşağı Stokta alanlar VAR! Kalın sağlıcakla...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,979
Üyeler
184,869
Son üye
miracwmisal
Geri