O alan kim1 kişi mi aldı koskoca forumda??????
Reis ortada stok yok ki dünden beri ana konu vardı orda birsürü kargaşa çıktı herkeste aynı şeyler hatalardı sonra o konuyu kapattılar.Abdullah hocam şu 400 stoğu direk açsa daha iyi olur bence
Tamam hocam dün stok olduğu zaman işteReis ortada stok yok ki dünden beri ana konu vardı orda birsürü kargaşa çıktı herkeste aynı şeyler hatalardı sonra o konuyu kapattılar.
Mesele kanıt mı sence, mesele donanım arşivi'nin bizim temsilcimizin yani bu kadar severek takip ettiğimiz adamın bu kadar leş altyapılı site ile bu hizmeti bize sunması, yapacaksan 500 TL fazla fiyat çektir. Doğru düzgün girip alsın alabilen. Sepetteki ürünü alamamak başkadır, Sepetteki ürün sepete gelince silinmesi başkadır. Şahsen ben bu mağazanın ne yanından geçerim ne ismini anarımMerhabalar, Hiçbir firmayı savunma vb. işlerine girmiyorum sadece sizlere düşüncelerimi ifade ettim. Benim ile böyle bir üslup içerisinde konuşmanız maalesef hoş olmamış isterseniz herhangi bir kanıt istiyorsanız sunabilirim sadece gerçekleri ve yaşadığım süreci söyledim.
Soy isminin Genç olması da aşırı manidar olmuş ahahaTabi ki neden olmasın fakat neden saat 11:58 gösteriyor bilmiyorum bir önceki ekran görüntülerinde ödeme yaptığım saati görebilirsiniz Beyefendi.
Alıntıyı görüntüle
Reis senin işlemci 5500müTabi ki neden olmasın fakat neden saat 11:58 gösteriyor bilmiyorum bir önceki ekran görüntülerinde ödeme yaptığım saati görebilirsiniz Beyefendi.
Alıntıyı görüntüle
Dünden beri deniyorum zaten stok yoktu hiç ya site çöker yada sepetten silinirdi o yüzden kimse alamadı diye millet şikayet ediyordu konuyu kapadılar.Tamam hocam dün stok olduğu zaman işte
söylesene kimle yapacak en iyi site kim bi söyle biz de bilelimMesele kanıt mı sence, mesele donanım arşivi'nin bizim temsilcimizin yani bu kadar severek takip ettiğimiz adamın bu kadar leş altyapılı site ile bu hizmeti bize sunması, yapacaksan 500 TL fazla fiyat çektir. Doğru düzgün girip alsın alabilen. Sepetteki ürünü alamamak başkadır, Sepetteki ürün sepete gelince silinmesi başkadır. Şahsen ben bu mağazanın ne yanından geçerim ne ismini anarım
İtopya,sinerji, incehesap, gaming gen trsöylesene kimle yapacak en iyi site kim bi söyle biz de bilelim