Beyefendi galiba en son mesajıma denk gelmişsinizdir. Bir önceki mesajlarımda ben sadece iki üç gündür yaşadığım süreci söyledim. Maalesef arkadaşlar " gencer ajanı" vb. durumlar söyledi. Ben de olayın herhangi bir firma savunma ile ilgisi olmadığını ve benim sadece basit bir kullanıcı olduğumu dile getirdim. Sitenin çökmesi , sepet durumu vb. konularda ben de rahatsızlığımı dile getirdim. Burada bir firmayı aklama değil sadece bilgisayarın gerçekten sipariş edebildiğimizi dile getirmek istemiştim. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.Mesele kanıt mı sence, mesele donanım arşivi'nin bizim temsilcimizin yani bu kadar severek takip ettiğimiz adamın bu kadar leş altyapılı site ile bu hizmeti bize sunması, yapacaksan 500 TL fazla fiyat çektir. Doğru düzgün girip alsın alabilen. Sepetteki ürünü alamamak başkadır, Sepetteki ürün sepete gelince silinmesi başkadır. Şahsen ben bu mağazanın ne yanından geçerim ne ismini anarım
Firma veremem, ben müşteriyim. A,b,c firması beni ilgilendirmez, beni aldığım veya alamadığım hizmet ilgilendirir.söylesene kimle yapacak en iyi site kim bi söyle biz de bilelim
belli ki daha önce o sitelerin yoğunluk zamanını görmemişsin. ben ilk defa bi sitenin bu sorunu çözdüğünü gördüm. itopya da 2 saat bayram fırsatı beklediğimizi biliyorum. incehesap daha cuma günleri bile çöken bi site, sinerji desen en beteri, gaming gen de farklı değilİtopya,sinerji, incehesap, gaming gen tr
Evet direk bakmadan aldığımdan dolayı otomatik 5500 olarak satın aldı. Video da kontrol ettiğimde 5500 olarak geçmektedir.Reis senin işlemci 5500mü
Aynen reis ya en iyisi gencerbelli ki daha önce o sitelerin yoğunluk zamanını görmemişsin. ben ilk defa bi sitenin bu sorunu çözdüğünü gördüm. itopya da 2 saat bayram fırsatı beklediğimizi biliyorum. incehesap daha cuma günleri bile çöken bi site, sinerji desen en beteri, gaming gen de farklı değil
Yo modart m9 da arkadaşımla beraber aldık sepete ekledik aldık böyle saçma sapan sorunlar yaşamadıkbelli ki daha önce o sitelerin yoğunluk zamanını görmemişsin. ben ilk defa bi sitenin bu sorunu çözdüğünü gördüm. itopya da 2 saat bayram fırsatı beklediğimizi biliyorum. incehesap daha cuma günleri bile çöken bi site, sinerji desen en beteri, gaming gen de farklı değil
Dediğimi anlamadınız sanırım, sitenin çökmesi veya açılmaması başka bir konudur. Sepetin kendiliğinden silinmesi başka bir durumdur.belli ki daha önce o sitelerin yoğunluk zamanını görmemişsin. ben ilk defa bi sitenin bu sorunu çözdüğünü gördüm. itopya da 2 saat bayram fırsatı beklediğimizi biliyorum. incehesap daha cuma günleri bile çöken bi site, sinerji desen en beteri, gaming gen de farklı değil
Video da 5600 modeli vardıEvet direk bakmadan aldığımdan dolayı otomatik 5500 olarak satın aldı. Video da kontrol ettiğimde 5500 olarak geçmektedir.
Hocam sen hangi sistemi aldın ne kadar aldınEvet direk bakmadan aldığımdan dolayı otomatik 5500 olarak satın aldı. Video da kontrol ettiğimde 5500 olarak geçmektedir.
Şeytan diyor ki git tüketici mahkemesine xDVideo da 5600 modeli vardı
Kusura bakmayın ben karıştırmışım işlemci 5600.Video da 5600 modeli vardı