Neler Yeni

STOKLAR TÜKENDİ - da-c2-1tb GENCER GAMING SEPET KENDI KENDINE SILINIYOR

Hypery10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Hakan Ali Muşlu
Ben iddia edilen stoğun gerçek olduğunu düşünmüyorum. Bu zamana kadar donanım imzalı bütün pcleri aldım. Tabi ki itopya üzerinden tamam site çöküyordu fln ama sepete düştüğü takdirde alabiliyordum. Sepetten silinmiyordu. Düşün ben o kadar tecrübeliyim ben alamadıysam geri kalanı siz düşünün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

7-8 kez sepetten silindi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yunus Emre
Gençer gaming ajanı??
1680428321218.png

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,206
İsim
Ömür
Ben iddia edilen stoğun gerçek olduğunu düşünmüyorum. Bu zamana kadar donanım imzalı bütün pcleri aldım. Tabi ki itopya üzerinden tamam site çöküyordu fln ama sepete düştüğü takdirde alabiliyordum. Sepetten silinmiyordu. Düşün ben o kadar tecrübeliyim ben alamadıysam geri kalanı siz düşünün.

7-8 kez sepetten silindi
Dün akşam 30 defa net silindi bugün 4 defa

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yunus Emre
1 msj alim tarihi belli değil , gencer napiyon oğlum.
Merhabalar, Hiçbir firmayı savunma vb. işlerine girmiyorum sadece sizlere düşüncelerimi ifade ettim. Benim ile böyle bir üslup içerisinde konuşmanız maalesef hoş olmamış isterseniz herhangi bir kanıt istiyorsanız sunabilirim sadece gerçekleri ve yaşadığım süreci söyledim.

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,206
İsim
Ömür
Merhabalar, Hiçbir firmayı savunma vb. işlerine girmiyorum sadece sizlere düşüncelerimi ifade ettim. Benim ile böyle bir üslup içerisinde konuşmanız maalesef hoş olmamış isterseniz herhangi bir kanıt istiyorsanız sunabilirim sadece gerçekleri ve yaşadığım süreci söyledim.
Hocam siz seçilmiş kişisiniz

WhoCares

80+ Gold
ben dün alabildim şahsen belki 300 400 kere denedim üstüne üstelik 3d şifresini girerken bile silindiği oldu :kekw:

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk

7-8 kez sepetten silindi
bende aldım çoğu sistemini ama burdaki yarışmacılar daha hızlıymış demekki bende alamadım :D Kafanı yorma bidaki sistemlere inşallah hocam

Yunus035

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yunus Yıldız

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
Sun bugün tarihli at sipariş kaydını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,599
Üyeler
164,534
Son üye
WilberLegros
Top Bottom