STOKLAR TÜKENDİ - da-c2-1tb GENCER GAMING SEPET KENDI KENDINE SILINIYOR

Ben iddia edilen stoğun gerçek olduğunu düşünmüyorum. Bu zamana kadar donanım imzalı bütün pcleri aldım. Tabi ki itopya üzerinden tamam site çöküyordu fln ama sepete düştüğü takdirde alabiliyordum. Sepetten silinmiyordu. Düşün ben o kadar tecrübeliyim ben alamadıysam geri kalanı siz düşünün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7-8 kez sepetten silindi

Gençer gaming ajanı??
1680428321218.png

Ben iddia edilen stoğun gerçek olduğunu düşünmüyorum. Bu zamana kadar donanım imzalı bütün pcleri aldım. Tabi ki itopya üzerinden tamam site çöküyordu fln ama sepete düştüğü takdirde alabiliyordum. Sepetten silinmiyordu. Düşün ben o kadar tecrübeliyim ben alamadıysam geri kalanı siz düşünün.

7-8 kez sepetten silindi
Dün akşam 30 defa net silindi bugün 4 defa

1 msj alim tarihi belli değil , gencer napiyon oğlum.
Merhabalar, Hiçbir firmayı savunma vb. işlerine girmiyorum sadece sizlere düşüncelerimi ifade ettim. Benim ile böyle bir üslup içerisinde konuşmanız maalesef hoş olmamış isterseniz herhangi bir kanıt istiyorsanız sunabilirim sadece gerçekleri ve yaşadığım süreci söyledim.

Merhabalar, Hiçbir firmayı savunma vb. işlerine girmiyorum sadece sizlere düşüncelerimi ifade ettim. Benim ile böyle bir üslup içerisinde konuşmanız maalesef hoş olmamış isterseniz herhangi bir kanıt istiyorsanız sunabilirim sadece gerçekleri ve yaşadığım süreci söyledim.
Hocam siz seçilmiş kişisiniz

ben dün alabildim şahsen belki 300 400 kere denedim üstüne üstelik 3d şifresini girerken bile silindiği oldu :kekw:

7-8 kez sepetten silindi
bende aldım çoğu sistemini ama burdaki yarışmacılar daha hızlıymış demekki bende alamadım :D Kafanı yorma bidaki sistemlere inşallah hocam

Sun bugün tarihli at sipariş kaydını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,018
Üyeler
184,872
Son üye
Ofluiso
Geri