Merhabalar Gencergaming girdim ben hemen direk monitör dahil sepete ekle yaptığım halde stok yok dedi mobilim ben bu sorun mobildenmi kaynaklı yoksa herkesemi böyle lütfen yardim edin ne güzel alicaktim ama direk pat diye stok yok dedi
Bu arada hemen sepete ekleyince bende de oluyor mobilde . Birkaç saniye daha beklemek gerekiyor.Merhabalar Gencergaming girdim ben hemen direk monitör dahil sepete ekle yaptığım halde stok yok dedi mobilim ben bu sorun mobildenmi kaynaklı yoksa herkesemi böyle lütfen yardim edin ne güzel alicaktim ama direk pat diye stok yok dedi
Ben sepete ekledim sepet boş dedi![]()
Yok abi ya sitenin başında bekliyorum açılıyor hemen hata veriyor gitmiyor o sayfaya yaBu arada hemen sepete ekleyince bende de oluyor mobilde . Birkaç saniye daha beklemek gerekiyor.
Dediğim normal sistem içinde olmuştu o yüzden belirttim.Yok abi ya sitenin başında bekliyorum açılıyor hemen hata veriyor gitmiyor o sayfaya ya
Şöyle fakat ben direk girdim linke ama o sisteme atmadi hata verdi hata vermese almıştımDediğim normal sistem içinde olmuştu o yüzden belirttim.
Normal bir sistemi direk sepete eklediğinde sorun olmuyorsa muhtemelen stoğa yetişememiş olabilirsin. GençerGaming geçen gün bu durumu açıklamıştı. Fakat benim dediğim normal bir üründe de oluyor.
Dediğim normal sistem içinde olmuştu o yüzden belirttim.
Normal bir sistemi direk sepete eklediğinde sorun olmuyorsa muhtemelen stoğa yetişememiş olabilirsin. GençerGaming geçen gün bu durumu açıklamıştı. Fakat benim dediğim normal bir üründe de oluyor.
Ben anlamadım ya babamida ikna etmiştim nasıl bir site bu ya birdaha asla elime gecmiyecek bir fırsat keşke yardımcı olsalar bana ya çok istiyorumdum 2yildir ikna etmeye çalıştım ve sonunda ettigimde oda olmadiAlabilen varmı acaba yaa
Valla bende zor zar ikna ettim babamı yemin ederim 4 yildir yildir bi sistem istiyorum hala kavusamadim ne guzel firsati yakalamistik yaaBen anlamadım ya babamida ikna etmiştim nasıl bir site bu ya birdaha asla elime gecmiyecek bir fırsat keşke yardımcı olsalar bana ya çok istiyorumdum 2yildir ikna etmeye çalıştım ve sonunda ettigimde oda olmadi
Ben artık inancımı kaybettim demekki haketmiyoruz aga Gencergaminge girerken hata almasam almıştım keşke girebilseydimValla bende zor zar ikna ettim babamı yemin ederim 4 yildir yildir bi sistem istiyorum hala kavusamadim ne guzel firsati yakalamistik yaa