Arama sonuçları: *

1. Restorgen

Türkiye'de En İyi Sistemleri Kim Topluyor ?

off ben espirisi yapılmış ben diyecektim yaa
  2. Restorgen

DA V3 ALMAK İSTİYORUM İTOPYA GÜVENİLİRMİ

here we again 1599375536 şahsen ben tavsiye etmiyorum itopyayı . fakat baya büyük indirim olduğu için alınır.
  3. Restorgen

Da Sistem-3 5399TL

Aga itopya niye ya. Birdaha o kadar kişi mağdur olacak :(
  4. Restorgen

DA sistem 3 ne zaman çıkacak

Dolar 7.30 olmuş PC alınmaz bu zamanda...
  5. Restorgen

arkadaşlar teknobiyotikten oyuncu pc alcam

Fiyatına göre pahalı bir sistem . Ben şahsen beğenmedim.
  6. Restorgen

Pc hocası yeni pc

Bum bum pattt!
  7. Restorgen

Birisi 4799TL ye RX5600XT li sistem toplamış

r5 1600af ve gtx 1660s li sistem topladım 5094e . sizinkini görünce kazık yemiş gibi hissettim :(
  8. Restorgen

İtopya güvenli mi sorun çıkartırmı mağzasından mı almak daha iyi siteden mi

Almayın kardeşim almayın su itopyadan. Forumda o kadar lanet eden var firmaya. Çok fazla uğraşan var. Hâlâ millet öneriyor neden yahu? 1595760597 Bu açıklar ne demek istediğimi
  9. Restorgen

Teknoqeen Alınır Mı ?

Gigabayte çok ısınıyor. Oc yapmayı düşünme bile. Forumda birisi fan alacaktı bunun yüzünden.
  10. Restorgen

Teknobiyotik X1.5 muadili var mıdır?

Hocam rtx lerde dlss özelliği var . Rx5700 XT yı s**er atar.
  11. Restorgen

İTOPYA BİLGİSAYAR DADG2 SİSTEMİ PİŞMANLIK SERÜVENİM, (ÇÖZÜMÜ BİLEN YOK ... )

Dediğim gibi bırak müşteri hizmetlerini gecikmesini . Adamlar 2 günde evime getirdi sistemi. İtopya pandemide de game garaj değil mi? 1594418799 Ki pandemi den önce de böyle ilgisizlerdi 1 saatte açıyorlar di telefonları yine
  12. Restorgen

Aga al gamegarajdan en mantıklısı. Benim kargom 2 günde geldi ve o süreçte saçma bile olsun her soruna güzelce ve özenle cevap verdiler. İnternette araştırırsanız aldıktan sonra bozulsa veyahut bir sorun çıksa hemen hallediyorlar.
  13. Restorgen

Hocam şuan itopyadan almak mantıksız. Sen şuan memnun olabilirsin fakat bir bozulsun aletin. Çok çekersin
  14. Restorgen

Aga çok fazla şikayet var. Ve bunların sadece %20 sini cozebiliyorlar.
  15. Restorgen

Allah'a şükür son anda bu iğrenç firmadan PC almaktan kurtulup her zaman destek veren ilgilenen kargosu hızlı olan game garajdan aldım.
  16. Restorgen

5k'ya Hangi Pc yi Alabilirim?

Hocam LoL vs gibi çöp oyunları oynamayacaksan . Rdr2 gibi taş gibi oyunları oynayacaksan imzamdaki sisteme bakabilirsin ama mönitörsüz
  17. Restorgen

İtopya'nın tekno quenn sistemi alınır mı ?

P1 tak kanka kafan rahat etsin
Top Bottom