Render da çok fark ı var.M2 ssd açılış hızında 1 2 saniye fark ediyor sadece.
Ben hatırlıyorum istediğimiz indirimi almak zor olur ama bakarız gibi bir şey söylemiştiDA-3 Çıkmadan önce abdullah abiye bir konuda nvidia ekran kartı kullanmasını istemiştim.
Amd ekran kartlarında driver ısı sorunları felan olduğu için, bakarız gibi bir şey demişti bana sanırım önerimi uygulamış.
oyunlarda map yükmede de faydası olurM2 ssd açılış hızında 1 2 saniye fark ediyor sadece.
Aynen öyle.Ben hatırlıyorum istediğimiz indirimi almak zor olur ama bakarız gibi bir şey söylemişti
Büyük ihtimal sizden duyup sisteme eklemişKasa sizi pişman etmez, alacaksanız GB-L06B kasa ile alabilirsiniz.
Forumda aylardır önerdiğim kasa. Gayet iyi model.
Marka vs. gibi şeyler ile ön yargı yapmayın.
Paranızı başka parçaları özelleştirmek için kullanın.
bende onu etiketlicektim ismi bir türlü aklıma gelmediGözün aydın la 2060 yapıp alırsın artık. @Mehmetx21
Ssd yi çok değiştirmene gerek yoktu@Ethem Aslan @sparTA beyler allaha binlerce şükürler olsun çok mutluyum sipariş ettim direk ve 1660 super ile ettim 2060 almak istemedim ilerleyen zamanlarda ekran kartını yükseltirim sadece xpg RGB ssd özelleştirme yaptım emeği geçen herkesten teşekkürler ve konu açtığım için özür dilerim saygılar
@Abdullah Hacıgül Kralsın ❤
Kasa çok hoş beğendim
Canım cooler master 240 mm rgb var 2 3 ay önce almıştım onu takacam sisteme ekran kartını da ileride satıp rtx 2060 veya rx 5600 xt yapacam saygılar ❤Ssd yi çok değiştirmene gerek yoktu
değiştirme fiyatına T6 ultra filan alabilirdin
OOO iyimişCanım cooler master 240 mm RGB var 2 3 ay önce almıştım onu takacam sisteme ekran kartını da ileride satıp rtx 2060 veya rx 5600 xt yapacam saygılar ❤