OğuzKağan08
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
da sistem 3 sizce ne zaman çıkar. @Abdullah Hacıgül 4800-5k bütçede bi gtx 1660superli sistem gelir mi? Bekliyoruz da sistem 3ü.
dolar bi düşsün, abdullah abinin yerinde ben olsam direk toplardımbu dolar kurunda sistem yapmak çok zorlayıcı hayırlısı diyelim.
Dolar bu gün geriledi 7.28 oldu inşallah düşerdolar bi düşsün, abdullah abinin yerinde ben olsam direk toplardım
doların düşeceği yok.Dolar bu gün geriledi 7.28 oldu inşallah düşer
Abdullah abi sürprizi sever onu tanımıyorsun sen çat diye bir sistem çıkarır görürsünAbdullah abi artık sistem çıkarmayabilir forumda öylem demişti göremeyebilirsiniz gibisinden
7 seviyesine gelse aslında mükemmel olurdoların düşeceği yok.
Belkide.Abdullah abi sürprizi sever onu tanımıyorsun sen çat diye bir sistem çıkarır görürsün
Reis sistem çıkaracak o hatta şöyle diyim emin ol şu an anlaşmaları sağlıyordur belkide çünkü konu açtı ryzen 3500 ile FP sistem istermisiniz diye birde özelleştirme ryzen 3600 ve rx 5600 xt olsa direk alacam ya bekliyorum işte büyük sabır ileBelkide.
çıkmaz bence dahada sistem 3 sizce ne zaman çıkar. @Abdullah Hacıgül 4800-5k bütçede bi gtx 1660superli sistem gelir mi? Bekliyoruz da sistem 3ü.
Deme işte onu ya...Dolar 7.30 olmuş PC alınmaz bu zamanda...