Arama sonuçları: *

1. RevivâL

Pc hocası PCH GG11 alınır mı

Kasadan yana sıkıntı olacağını sanmıyorum. PSU da bir arkadaşa bozuk gelmiş onun dışı 3 kişiye rastladım bu forumda satın alan, onlarda bir problem yoktu
  2. RevivâL

Hocam normalde Kingston M2 ile değiştirecektim ama heyecandan unuttum direkt olduğu gibi satın aldım 1732007116 Sen satın aldın mı hocam
  3. RevivâL

Hocam sistemi bende aldım dün. Bence gayet fp sistem olmuş 4070s al diyenler 35kya nerde bulabiliriz vatanda vardı diyorlar 3 stok sadece ona yetişemeyiz bile
  4. RevivâL

PC hocası gg11 sistem arızası

%10 u bulacağını bile sanmıyorum Asus dual ile dual Evo arasındaki fark %6-7 civarında gezer diye düşünüyorum
  5. RevivâL

Keşke rog strix alabilsek para yetmez ona hocam 1731953583 Hocam sıcaklık değerinde uçurum bir fark olacağını sanmıyorum sizce yüzde kaç fark eder?
  6. RevivâL

Hocam bende bugün aldım aynı sistemi ram veya SSD yükseltmesi yapmadım memnun musun sistemden
  7. RevivâL

Çözüldü✓ Son Araştırmalar Alıyorum Galiba Önerileri bekliyorum

eğer yakalayabilirsen vatan da güzek indirimli pc satıyor webe özel ama stoklar 1 dakikada eriyor
  8. RevivâL

arkadaşlar yanlış linki atmışım :D https://pckolik.com/urun/artemis-oyun-bilgisayari/ doğrusu buydu
  9. RevivâL

https://www.amazon.com.tr/dp/B0B4B9S629/ref=asc_df_B0B4B9S6291666094400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0B4B9S629&linkCode=asn bütçenin 2k üstünde ama güzel sistem
  10. RevivâL

Çözüldü✓ VATAN PC RTX 3050 SİSTEM

9,999tl di arkadaş konuyu açtıktan 3-5 dk sonra bitti 1671882092 yakalayanlar için çok iyi bir fırsattı hayırlı olsun
  11. RevivâL

Çözüldü✓ VATAN PC RTX 3050 SİSTEM

bundan 10k önce bi arkadaş konusunu açmıştı stok anında bitti bence sipariş verdiysen direkt al md4 de alınır fakat onun da stoklar anında bitecek gibi gözüküyor
Top Bottom