Neler Yeni

Çözüldü✓ Son Araştırmalar Alıyorum Galiba Önerileri bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Muhammed İslamoğlu
20-21K bütçen varsa güzel Intel 12., 13. nesil işlemcili sistemler var. 5600 biraz geri kalmıyor mu? RTX3060 koydun mu mis. İncehesaba bak bi. Ben oradan almıştım 1 ay önce Fornax isimli sistemi.

VeloceRR

80+ Bronze
Problem olacağını sanmıyorum inşallah.. birtek tabii ki monitör alırken ölü pixel riski var tüm firmalarda olduğu gibi ..kendim 27pcmhd 165hz versiyonu kullanıyorum ..güle güle kullanın umarım sorunsuz kullanmaya başlarsınız
Tesekkür ederim, tabi ölü pixel cıkma ihtimali her firmada var onu bilemeyiz... Sizin monitörden alacaktım 6 gün önce 4800 tl idi amazonda almadım biraz daha araştırayım diye. Bunaymış kısmet
Mesaj otomatik birleştirildi:

20-21K bütçen varsa güzel Intel 12., 13. nesil işlemcili sistemler var. 5600 biraz geri kalmıyor mu? RTX3060 koydun mu mis. İncehesaba bak bi. Ben oradan almıştım 1 ay önce Fornax isimli sistemi.
i5 12400f aslında güzel olur ama bu sefer de ekran kartından kısmak gerekiyor. Kaldı ki ryzen5 5600 2 k oyunlarda 6750xt ile ortalama 90-100 fps veriyor Yani ikisi de dört dörtlük olması icin ya sistem cıkarmalarını beklemem lazım ya da attıgım linkteki gibi 6750xt kart ile yoluma bakmam gerekiyor.

Ekran kartına takılmazsan bu sistemi de öneririm;

Ya da ekran kartını değişirsin. Sana kalmış.
bir üst ekran kartına yükseltmek 8700 tl ye mal oluyor ve bütcemi cok aşıyor ....

Son düzenleme:

QRuder

80+ Silver
Ekran kartına takılmazsan bu sistemi de öneririm;

Ya da ekran kartını değişirsin. Sana kalmış.
la ekran kartına takılma diye bir şey var iki işlemci de arasında az bir şey fark var ekran kartında çok fark var ve aynı fiyat ,takılma diye bir şey mi var saçma yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Muhammed İslamoğlu
la ekran kartına takılma diye bir şey var iki işlemci de arasında az bir şey fark var ekran kartında çok fark var ve aynı fiyat ,takılma diye bir şey mi var saçma yani
Ekran kartına takılma dememin sebebi; ekran kartını sıfır olarak satıp, bu sisteme RTX 3060 falan takabilir diye yazdım. Bunda gülecek ya da dalga geçecek bir durum yok.

QRuder

80+ Silver
Ekran kartına takılma dememin sebebi; ekran kartını sıfır olarak satıp, bu sisteme RTX 3060 falan takabilir diye yazdım. Bunda gülecek ya da dalga geçecek bir durum yok.
bence hiç gerek yok uğraşmaya hem 3060 la 6750xt yi yine kıyaslayamazsın ki? fiyatlar aynı nede olsa belki 3060 a daha fazla verecek

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Mehmet arslan
Tesekkür ederim, tabi ölü pixel cıkma ihtimali her firmada var onu bilemeyiz... Sizin monitörden alacaktım 6 gün önce 4800 TL idi amazonda almadım biraz daha araştırayım diye. Bunaymış kısmet

i5 12400f aslında güzel olur ama bu sefer de ekran kartından kısmak gerekiyor. Kaldı ki ryzen5 5600 2 k oyunlarda 6750xt ile ortalama 90-100 fps veriyor Yani ikisi de dört dörtlük olması icin ya sistem cıkarmalarını beklemem lazım ya da attıgım linkteki gibi 6750xt kart ile yoluma bakmam gerekiyor.

bir üst ekran kartına yükseltmek 8700 TL ye mal oluyor ve bütcemi cok aşıyor ....
aldığın monitörü alınca burada kısaca da olsa özet geçer misin bende almak istiyorum ama 7300tl ye dell mi alsam diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Muhammed İslamoğlu
bence hiç gerek yok uğraşmaya hem 3060 la 6750xt yi yine kıyaslayamazsın ki? fiyatlar aynı nede olsa belki 3060 a daha fazla verecek
Benimkisi bir öneriydi sadece. Mantıklı bulur ya da bulmaz, arkadaşa kalmış.

VeloceRR

80+ Bronze
aldığın monitörü alınca burada kısaca da olsa özet geçer misin bende almak istiyorum ama 7300tl ye dell mi alsam diye düşünüyorum
Tabii monitör elime geçince yazarım. Arada 1300 tl farka değer mi bilmiyorum ama benim aldıgım monitörün dezavantajı pivot olmaması. Benim için olup olmaması önemli olmadıgı icin bunu tercih ettim. Ve bence elini cabuk tutmalısın cünkü bir hafta önce baktıgım monıtorlere 3 bin tl zam gelmis.....

Zecke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Gülşen
Tabii monitör elime geçince yazarım. Arada 1300 TL farka değer mi bilmiyorum ama benim aldıgım monitörün dezavantajı pivot olmaması. Benim için olup olmaması önemli olmadıgı icin bunu tercih ettim. Ve bence elini cabuk tutmalısın cünkü bir hafta önce baktıgım monıtorlere 3 bin TL zam gelmis.....
Bunu alırsanızda çok güzel bir sonuca ulaşırsınız..ben kendi ayağını hiç takmadım bu şekilde kolla kullanıyorum

Top Bottom