Neler Yeni

Çözüldü✓ Son Araştırmalar Alıyorum Galiba Önerileri bekliyorum

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet arslan
Tabii monitör elime geçince yazarım. Arada 1300 TL farka değer mi bilmiyorum ama benim aldıgım monitörün dezavantajı pivot olmaması. Benim için olup olmaması önemli olmadıgı icin bunu tercih ettim. Ve bence elini cabuk tutmalısın cünkü bir hafta önce baktıgım monıtorlere 3 bin TL zam gelmis.....
evet hangi ürün popülerse zam geliyor zaten ya da stok yok ve de sistemin linkine bastım şimdi o kasanın camı mesh değil istersen rampage trapper kasayı secip al sanırsam onun önü mesh ve 650w psu var içinde ama aldıysan da boşver iyi günlerde kullanman dileği ile

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

VeloceRR

80+ Bronze
arkadaşlar yanlış linki atmışım :D
https://pckolik.com/urun/artemis-oyun-bilgisayari/ doğrusu buydu
Ben de diyorum bu ne alaka :D Artemise baktım gerçekten iyi sistem ama geçenlerde 20 k ya panda aynı sistemden saattı o yüzden buna 23 k vermem mantıksız geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet hangi ürün popülerse zam geliyor zaten ya da stok yok ve de sistemin linkine bastım şimdi o kasanın camı mesh değil istersen rampage trapper kasayı secip al sanırsam onun önü mesh ve 650w psu var içinde ama aldıysan da boşver iyi günlerde kullanman dileği ile
Henüz almadım hocam araştırmadayım hala karar veremiyorum bir türlü:monkahmm:

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
S
Ben de diyorum bu ne alaka :D Artemise baktım gerçekten iyi sistem ama geçenlerde 20 k ya panda aynı sistemden saattı o yüzden buna 23 k vermem mantıksız geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Henüz almadım hocam araştırmadayım hala karar veremiyorum bir türlü:monkahmm:
eğer yakalayabilirsen vatan da güzek indirimli pc satıyor webe özel ama stoklar 1 dakikada eriyor

VeloceRR

80+ Bronze
eğer yakalayabilirsen vatan da güzek indirimli pc satıyor webe özel ama stoklar 1 dakikada eriyor
Vatanı biliyorum da stokları takip edemiyorum pek. Zaten araştırmaktan sıkıldım artık direk siparişi verdim bu kadar araştırma yeter diyerek. Bazen çok da düşünmemek lazım bence

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
S
Vatanı biliyorum da stokları takip edemiyorum pek. Zaten araştırmaktan sıkıldım artık direk siparişi verdim bu kadar araştırma yeter diyerek. Bazen çok da düşünmemek lazım bence
ho brom ne sipariş ettin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,400
Üyeler
165,671
Son üye
Rrywen
Top Bottom