Arama sonuçları: *

1. Robin Buckley

YENİ FİYAT PERFORMANS TOPLAMA BİLGİSAYAR NASIL OLSUN?

Bir kez daha soruyorum arkadaşlar bu konu eski sistem ile alakalı değil mi
  2. Robin Buckley

YENİ FİYAT PERFORMANS TOPLAMA BİLGİSAYAR NASIL OLSUN?

Bu konu eski değil mi niye buna x şeklinde olsun diye vs yazıyorsunuz. Ben de yeni konu sandım
  3. Robin Buckley

DA G5 alırken yanında hangi monitör alınmalı

Hocam bir şey soracam peki siz bunu aldınız mı alıcak mısınız. 19k çok pahalı değil mi sşstem için
  4. Robin Buckley

DA G5 alırken yanında hangi monitör alınmalı

Bir sistem linkini atar mısın telefondayım bulamadım 1660995934 Bakayim hangi monitörler varmış yanında
  5. Robin Buckley

Haqqus gen3 alınır mı??

Bu akşamki sistemi bekle
  6. Robin Buckley

Alarmları Açın Fena Sistemler Geliyor

hani Nvidia gelicekti niye amd yapmışlar 1660989371 Yapacaklarmış* 1660989383 Neyse amd daha fp gibi
  7. Robin Buckley

Bu Fiyata Bu Sistem Şaka Mı? :)

Tabii efendim, kaç paket sarayim
  8. Robin Buckley

Çözüldü✓ Babama PC aldırmaya çalışıyorum

Ayrı yerdense, ayrı yerlere yollarsın garantiye. Hiç bir şekilde de elinizde kalmaz
  9. Robin Buckley

Ana Konu Donanım Arşivi F/P RTX 3060 Sistem İncelemesi!

Psu dan yana hiç sıkıntı çıkmadı. Aslında kasada önde 1 fan daha olsa çok daha iyi olacak ama işte önün üst tarafı kapalı biraz. Ama bir hatta 2 tane öne fan eklerseniz yeterli olacaktır
  10. Robin Buckley

Ana Konu Donanım Arşivi F/P RTX 3060 Sistem İncelemesi!

Arkadaşlar çok basit değil mi BEĞENMEDİYSENİZ almayın. Neyini beğenmediğinizi de anlamıyorum adam 1500tl indirim mi diyor, şaka gibi ya. O 1500 tl için insanlar kaç gün çalışıyor. Umarım nvidia sistem arayanlar kaçırmadan alır 1656775492 Alanlara hayırlı olsun sistemdeki kasanın aynısını...
  11. Robin Buckley

Donanim Arşi̇v Si̇stem(güzel Bi̇rşey Olsun Yaz Geldi̇ Dolar Hafi̇f Düştü)

Sanmıyorum o videonun forumda olan bir konu vardı herkes tek fanlı çok ısınıyor almayın vs yazmıştı. Yanlış bilgi vermiştiler dolayısıyla ona yönelik yapıldı bence o video çünkü nerdeyse herkes tek fan alma demişti adama Başlık 'Tek fanlı MSI RTX3050 vs Çift fanlı ZOTAC RTX3050'...
  12. Robin Buckley

da-m1 sistemi kargoya verilen yada eline ulaşan var mı?

Bir hafta içinde gelir endişelenmeyin
  13. Robin Buckley

Pc Hocası gg6 almak yerine neden DA-M1 alınır?

Hepsi psu yu eleştirdi ve daha ucuz bekleyip havalara girdiler olmayınca da istedikleri gibi sallamaya başladılar. Sistemi 2k indirimli şekilde aldınız gayet güzel, işinizi fazlasıyla görür. Hayırlı olsun
  14. Robin Buckley

"Abdullah foruma özel 4999TL'ye GTX 1650 sistem ayarla"

Abdullah abinin son açtığı konuya gönderme yapmaya çalışmış aklınca. Bırak bu konuyu açan insan takılacak biri değil. Buraya yorum yazmamız bile saçma çünkü anlamıcak
  15. Robin Buckley

Abi biraz kendine zaman ayırmalısın bence hem dinlen hastalığın geçsin hem de kafanı dağıt biraz
  16. Robin Buckley

Dalga geçmek için açılmış bir konu gibi geldi. Umarım yaparda bir kapak eder sizi.
  17. Robin Buckley

HAZIR SİSTEMLER HAKKINDA ÖNEMLİ GELİŞME!

Bu gidişle öyle de olacak gibi, çok saygısızca eleştriler, yorumlar yaptılar. Ben olsam bende çıkarmazdım
Top Bottom