Ana Konu Donanım Arşivi F/P RTX 3060 Sistem İncelemesi!

Sistemi nasıl buldunuz ?

• Kalite F/P !

Oylar: 39 13.1%
  • İyi

Oylar: 62 20.8%
  • Eh işte

Oylar: 135 45.3%
  • Fiyat pahalı

Oylar: 62 20.8%

• Oy kullanan toplam üye
    298
Arkadaşlar maaşlar arttı, işletme maliyetleri yükseldi. Tamam ekran kart fiyatları düştü ama işçi maliyetleri yansıtılmaya başlayınca fiyatlar tekrar artabilir. Bilgisayara ihtiyacı olan ve bileşenleri kafasına yatan kaçırmasın derim bu fiyata.
ya milletin maaşını ben mi ödeyecegim kardeşim ne saçma bir düşünce yapısı

1500 lirayı sanki çöpte buldunuz beyler :D

Arkadaşlar çok basit değil mi BEĞENMEDİYSENİZ almayın. Neyini beğenmediğinizi de anlamıyorum adam 1500tl indirim mi diyor, şaka gibi ya. O 1500 tl için insanlar kaç gün çalışıyor. Umarım nvidia sistem arayanlar kaçırmadan alır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar çok basit değil mi BEĞENMEDİYSENİZ almayın. Neyini beğenmediğinizi de anlamıyorum adam 1500tl indirim mi diyor, şaka gibi ya. O 1500 TL için insanlar kaç gün çalışıyor. Umarım nvidia sistem arayanlar kaçırmadan alır
Alanlara hayırlı olsun sistemdeki kasanın aynısını kullanıyorum sorunuz varsa yardımcı olabilirim ama zaten video da detayına değinilmiş. Yine de sorunuz varsa buradayım :)

Arkadaşlar çok basit değil mi BEĞENMEDİYSENİZ almayın. Neyini beğenmediğinizi de anlamıyorum adam 1500tl indirim mi diyor, şaka gibi ya. O 1500 TL için insanlar kaç gün çalışıyor. Umarım nvidia sistem arayanlar kaçırmadan alır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alanlara hayırlı olsun sistemdeki kasanın aynısını kullanıyorum sorunuz varsa yardımcı olabilirim ama zaten video da detayına değinilmiş. Yine de sorunuz varsa buradayım :)
Kasadaki psu sorun çıkarır mı? İşlemciye ya da ekran kartına soğutucu takmalı mıyım?

@Abdullah Hacıgül kardeşim sistemin parçalarını itopya seçmiş yapmış sen sadece incelemişsin burda senin bir dahlin yok ne fiyata ne parçalara ama itopya parçaları biraz giriş seviye seçmiş yani millet fiyat performans da arasa kalite arıyor 13k bence pahalı bu giriş seviye parçalara çünkü herkes artık forumlar sayesinde sizin sayenizde bu işi biliyor öğreniyor 1,5k indirim önemli değil 13k da para veriyorsun milletin beğenmemesine şaşırmamak lazım
Rtx 3060'ın giriş seviye olduğunu öğrendim(!)

Kasadaki psu sorun çıkarır mı? İşlemciye ya da ekran kartına soğutucu takmalı mıyım?
Psu dan yana hiç sıkıntı çıkmadı. Aslında kasada önde 1 fan daha olsa çok daha iyi olacak ama işte önün üst tarafı kapalı biraz. Ama bir hatta 2 tane öne fan eklerseniz yeterli olacaktır

bir sorun çıkmaz masrafa gerek yok öyle al geç, ileride ucuz hava soğutma paylaşırım onu alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,457
Üyeler
185,101
Son üye
creatine
Geri