Neler Yeni

Çözüldü✓ Babama PC aldırmaya çalışıyorum

xPers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berke
Babamla PC almaya karar verdik PC Hocasını bekliyordum almak için lâkin babam "internetten almak istemiyorum bozulursa ne yapıcaz" diyor taktik verinde iknâ edeyim alsın kaçırmak istemiyorum.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Güvenilir firma dersin, sorumluluk bende dersin.
İstersen firmayı arayp baban da sorabilir.

Çünkü karşısında muhattabı olduğunu düşündüğü yerden almak istiyor, o yüzden internetten baban aldırmak istemiyor.

Kadir_1987

80+ Silver
Buradaki arkadaşlar şuan da hazır da olan sistem varsa bütçene uygun ayarlarlar.
Ve baban ile gider mağazadan alırsınız.
Babana da garantisi bu kişiler ya da mağaza değil aldığımız markalar dersin ;)

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,357
İsim
Kadir
Babamla PC almaya karar verdik PC Hocasını bekliyordum almak için lâkin babam "internetten almak istemiyorum bozulursa ne yapıcaz" diyor taktik verinde iknâ edeyim alsın kaçırmak istemiyorum.
İnternetten almak daha güvenilir ürün geldi kargo da kırık varsa hop geri gönder
garanti belgesi faturası varsa firma da bilindik e-ticaret firmalarıysa sıkıntı olmaz
mağazadan da alsan online da alsan üründe sorun yaşayabilir elektronik ürünlerde sorunlu olmama garantisi yok garanti de bunun için var
monitör dışında (ölü pikselden kaynaklı) her ürünü internet ortamından alınmasını tavsiye ediyorum monitörde biraz şans işi

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760

ArdaCoşar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Arda Coşar
vatandan almada nerden alırsan al kanki vatandan pc aldım bozuk ürün verdiler garantiden sıfırı geldi o da bozuk aw kendim düzelttim

Top Bottom