reis gencer gaming reklam verdiği yerde sinerji bilgisayar mı veremeyecek bence reklama ihtiyaçları yok güzel sistem toplamışlar.
rekabet bize yarar.
Sinerjinin bu fiyatı da senın eserin bunun içinde teşekkür ederiz.
Arkadaşlar abdullah ' a biz laf söylemıyoruz kötülemiyoruz.
İtopyanın Abdullah 'a da şeffaf olmadığını düşünüyorum oda kendısıne söylenenı bizlere yöneltiyor iş hayatı şeffaf degildir söylenenin dışına çıkılıyor bu ülkede malesef.
Ben Trendyol'da çalışıyorum :D
Hocam abdullahı biz kötülemiyoruz İtopyayı savunmaya geçmeye gerek yok aynı şeyler sürekli tekrarlanıyor.
demekki sorun var
Benım sistemede ihtiyacım yok 1000 TL indirimli ürünede allaha sükür durumumda var düşünmeden alabiliyorum.
Trendyola Hepsiburadaya günde milyonlar giriyor alışveriş yapıyor 1 kere çökmedi site.
Teklonojik firmasının son 5 sistemde sürekli sitesi böyle yavaşlar mı ? kasti bilerek olmadığı sürece hiç bir şey olmaz.
Her sistemden sonra aynı mevzu. Aynı şeyler kardeşim alan 250 kişi nerde o zaman ? Sahibinden de 10 kişi bu sistemı satıyor şuan 20 kişi donanım arşivi story atmış 5 kişi forumdan almış.
Herkes diyor ki suç vs. Türkiye de yaşıyoruz herkes her şeyi usulüne uydurur bu ülkede kimse de bu yüzden...