Arama sonuçları: *

1. RobinFrosT

V.O.K yeni hazır sistem

Hiç bir şeyi olmamış psu da rezalet 550 w ne bu sisteme
  2. RobinFrosT

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

reis sen ne anlatıyon :D :D :D ahahahah
  3. RobinFrosT

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

reis gencer gaming reklam verdiği yerde sinerji bilgisayar mı veremeyecek bence reklama ihtiyaçları yok güzel sistem toplamışlar. rekabet bize yarar. Sinerjinin bu fiyatı da senın eserin bunun içinde teşekkür ederiz.
  4. RobinFrosT

PCHocası Yeni RTX Sistem Yarın Yayınlanıyor!!!

@Abdullah Hacıgül 'in yaptıgı sistemden daha iyi olacağını düşünüyorum bakalım
  5. RobinFrosT

İtopyayı ve DA kötüleme hakkınız yok

Arkadaşlar abdullah ' a biz laf söylemıyoruz kötülemiyoruz. İtopyanın Abdullah 'a da şeffaf olmadığını düşünüyorum oda kendısıne söylenenı bizlere yöneltiyor iş hayatı şeffaf degildir söylenenin dışına çıkılıyor bu ülkede malesef.
  6. RobinFrosT

Dünkü Sistem Hakkında Forumda yeniyim böyle birşeyi ilk kez görüyorum

Reis itopya ya ortak mı oldunuz anlamadım ki :D ne bu savunma mekanızması adamlar :D
  7. RobinFrosT

Ben Trendyol'da çalışıyorum :D Hocam abdullahı biz kötülemiyoruz İtopyayı savunmaya geçmeye gerek yok aynı şeyler sürekli tekrarlanıyor. demekki sorun var Benım sistemede ihtiyacım yok 1000 TL indirimli ürünede allaha sükür durumumda var düşünmeden alabiliyorum.
  8. RobinFrosT

Trendyola Hepsiburadaya günde milyonlar giriyor alışveriş yapıyor 1 kere çökmedi site. Teklonojik firmasının son 5 sistemde sürekli sitesi böyle yavaşlar mı ? kasti bilerek olmadığı sürece hiç bir şey olmaz.
  9. RobinFrosT

Her sistemden sonra aynı mevzu. Aynı şeyler kardeşim alan 250 kişi nerde o zaman ? Sahibinden de 10 kişi bu sistemı satıyor şuan 20 kişi donanım arşivi story atmış 5 kişi forumdan almış. Herkes diyor ki suç vs. Türkiye de yaşıyoruz herkes her şeyi usulüne uydurur bu ülkede kimse de bu yüzden...
  10. RobinFrosT

Ana Konu DA-FORUM Sistem Çıktı 🔥

boş beleş her konuya yorum yapıp sizde bronz silver olup yararlanabilirsiniz :D
  11. RobinFrosT

Forum Üyeleri Sistem Belirlesin!

kardeşim bir şeyde çoğunluk aynı şeyi düşünüyorsa orda sorun var demektir. ve bu sürekli tekrarlanıyor ise :)
  12. RobinFrosT

PCH VENOM IV 9.999TL

Herkes sen mi reisss
  13. RobinFrosT

PCH VENOM IV 9.999TL

25 geçe link açıldı direk bitti zaten arkadaşlar nasıl stok dayandı :D
  14. RobinFrosT

Ana Konu Donanım Arşivi Yeni Sistem - SATIŞTA!

bitmemiş olması ilginç ya benım sistemim var ama bende alcam heralde :D
  15. RobinFrosT

2 saat kadar stokta kaldı zaten hocam bitmiş olma olasılıgı yuksek
  16. RobinFrosT

stok var hala bitmez kolay kolay
Top Bottom