✓Arda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Önceki öyleydi. Forumda zaman geçiren üyelere ayrıcalık veriliyor, adaletsizlik yok.adaletsiz olur
Önceki öyleydi. Forumda zaman geçiren üyelere ayrıcalık veriliyor, adaletsizlik yok.adaletsiz olur
Tamam ama ben mesela yeni yeni aktif olmaya başladım alamıcak mıyım ?Önceki öyleydi. Forumda zaman geçiren üyelere ayrıcalık veriliyor, adaletsizlik yok.
Burda yapılan amaç uzun süredir aktif olup, insanlara yardım eden forum üyelerine ayrıcalık sağlamak.Tamam ama ben mesela yeni yeni aktif olmaya başladım alamıcak mıyım ?
her forum üyesi demedi kimse zaten bronze olan kullanıcılar yararlanabilmeliBurda yapılan amaç uzun süredir aktif olup, insanlara yardım eden forum üyelerine ayrıcalık sağlamak.
Eğer her forum üyesine ayrıcalık sağlanırsa ne anlamı kalır ki?
Web'den hiçbir farkı olmaz, millet gelir sistemi alır gider.
Yeni aktif olmaya başlayan dedi, bronz falan demedi. Bronz yararlanır mı bilemiyorum, iş Abdullah abi'ye kalıyor.her forum üyesi demedi kimse zaten bronze olan kullanıcılar yararlanabilmeli
kendi fikrimi söyledim ben tekrar yazıyorum dikkatli oku virgüle noktaya ''her forum üyesi demedi kimse zaten, bronze olan kullanıcılar yararlanabilmeli.''Yeni aktif olmaya başlayan dedi, bronz falan demedi. Bronz yararlanır mı bilemiyorum, iş Abdullah abi'ye kalıyor.
boş beleş her konuya yorum yapıp sizde bronz silver olup yararlanabilirsinizher forum üyesi demedi kimse zaten bronze olan kullanıcılar yararlanabilmeli
1 haftada neredeyse imkansızboş beleş her konuya yorum yapıp sizde bronz silver olup yararlanabilirsiniz
Kuvvetle muhtemel 3050 olacaktir.ne olabilir tahminen ?