Neler Yeni

İtopyayı ve DA kötüleme hakkınız yok

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Nicolas
Donanım arşivinin itopya ile yaptığı, indirimli 250 stoğu olan hazır sistemi alamayan bazı arkadaşlar varmış. Bunun nedeni sitedeki yoğunluk. Sırf siz alamadınız diye, başlık açıp, size bu fırsatı ve imkanı sağlayan insanların emeğine ve yaptığı işe saygısızlık edemezsiniz. Alan aldı arkadaşlar. Sitede yoğunluk olabilir. Siz yetişememiş olabilirsiniz. Kanıtlarıyla birlikte alan arkadaşlar, ekran görüntüsünü paylaşıyor. Zira kimse size özel çalışmıyor veya size özel bir hizmet yapmıyor. Yaşını başını almış insanların da değişik, saygısızca başlıklar açıp, kötülermişcesine yorumlar yaptığını gördüm. Her firmanın kazandığı paraya oranla alt yapısı var. Sonuçta itopa bir amazon değil. Çok indirim kovalamak isteyen gitsin amazondan indirim kovalasın. Burada insanları kötülemeye hakkınız yok.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Ya genelde zıplayan insanlar al-satçılar oluyor. Dünkü banlanan eleman bariz al-satçı her sisteme atlar kafalama. Hatta forumda kaç defa söylemiştir şu fiyattan aldım şu fiyattan sattım vs. @Abdullah Hacıgül al-sat yapamadın diye köpürüyorsun deyince de nereden biliyorsun satacağımı falan diye politika yapmaya çalışıyor.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Berkay BABUCCU
Donanım arşivinin itopya ile yaptığı, indirimli 250 stoğu olan hazır sistemi alamayan bazı arkadaşlar varmış. Bunun nedeni sitedeki yoğunluk. Sırf siz alamadınız diye, başlık açıp, size bu fırsatı ve imkanı sağlayan insanların emeğine ve yaptığı işe saygısızlık edemezsiniz. Alan aldı arkadaşlar. Sitede yoğunluk olabilir. Siz yetişememiş olabilirsiniz. Kanıtlarıyla birlikte alan arkadaşlar, ekran görüntüsünü paylaşıyor. Zira kimse size özel çalışmıyor veya size özel bir hizmet yapmıyor. Yaşını başını almış insanların da değişik, saygısızca başlıklar açıp, kötülermişcesine yorumlar yaptığını gördüm. Her firmanın kazandığı paraya oranla alt yapısı var. Sonuçta itopa bir amazon değil. Çok indirim kovalamak isteyen gitsin amazondan indirim kovalasın. Burada insanları kötülemeye hakkınız yok.
geçenki 1 tl lik incehesap indirimi sonrası da aynı muhabbet oldu. Ben alanlardanım. İtopyanın kasalarınında aynı şekilde bittiğine eminim. İnsanlar ulaşamadığı ciğere mundar deme derdinde. Bir şeyi elde edemeğimizde o şey yalan demek değildir. Madem uydurma o zaman ben uydurcak olsam 10000 stok derdim tutup ***** gibi 250 demezdim 750 stoklu kasanın 10 dakika durduğunu da gördüm almayan almamıştı. Bİraz mantıklı kdüşünmek yerine insanlar taşlamayı seçiyorlar. Normal ülke insanı.

kayaugrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Uğur Kaya
ben stok sayısı doğru değil benzeri bir şey söylemeyeceğim. Yalnız İtopya'nın kazandığı parayla orantılı bir altyapısı yok, altyapıya gereken önemi vermedikleri açık bana göre sebebi iş ahlakı düzeyinde ama keyifleri bilir.

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Açıkçası beğenmediğim kısım mağzada satılmamasıydı 150 stok ankara beylikdüzü ve acıbadem şubelerine 50şer olarak dağıtılabilirdi toplam 400 stok olacak şekilde ya da internettekilerin bir kısmını mağzalara dağıtsalardı keşkr

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Aykut KELEŞ
Arkadaşlar abdullah ' a biz laf söylemıyoruz kötülemiyoruz.
İtopyanın Abdullah 'a da şeffaf olmadığını düşünüyorum oda kendısıne söylenenı bizlere yöneltiyor iş hayatı şeffaf degildir söylenenin dışına çıkılıyor bu ülkede malesef.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Berkay BABUCCU
ben stok sayısı doğru değil benzeri bir şey söylemeyeceğim. Yalnız İtopya'nın kazandığı parayla orantılı bir altyapısı yok, altyapıya gereken önemi vermedikleri açık bana göre sebebi iş ahlakı düzeyinde ama keyifleri bilir.
bu doğru. Kendileri kaybediyorlar zaten hazır kasa dışında itopyanın ne indirimi var ne bir şeyi.DA veya diğer insanların kampanyaları olmasa itopya duyulmaz bile. KAzandıklarını kullanıcıları memnun etmek için kullanıp siteyi düzeltebilirler.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,309
Üyeler
163,464
Son üye
yasin2dev
Top Bottom