Arama sonuçları: *

1. ThorJ

(ÇÖZÜLDÜ) Donanimarsivi g4 geldi fakat acilmiyor hic..

Anakartın alt kısmında takılı olan 7-8 tane ince kablo vardır. Onlar ön panel kablosu.
  2. ThorJ

(ÇÖZÜLDÜ) Donanimarsivi g4 geldi fakat acilmiyor hic..

Ön panel bağlantı kablosu gevşeyince olabiliyor. Bende çok sık oluyordu saç baş yoldurtur.
  3. ThorJ

50 ADET G4 SİSTEM 9999₺'DEN SATILACAK

Umarım ihtiyaç sahiplerine gider bu 50 sistem.. :)
  4. ThorJ

Ankara İTOPYA DA G4 Sistemde Rtx 3050'nin Hangi modeli(2x&3x FAN) Geldi?

3 Fanlı denk gelen de var fakat mağazadan alanlara Asus Dual geldi diye biliyorum ağırlıklı olarak.
  5. ThorJ

DAG4 Ankara Mağazası Durum

Ben 1-2 saate mağazaya gideceğim, bakalım durumlar nasıl?
  6. ThorJ

Ankara İtopya son durum

Hava soğuk az önce camdan baktım. Allah kolaylık versin..
  7. ThorJ

şubeden g4 sistem alıcam yaş sıkıntı yaratırmı

Vatan'dan anakart alamamıştım. Ama itopya hakkında fikrim yok.
  8. ThorJ

DA G4 Ankara mağazası yardım

Yarın işim olmazsa öğle vakitlerinde ortama bakmak için geleyim diyorum. Zaten eve çok yakın. 1646583170 Kim dedi ki, geçen anakart alacaktım vermediler.
  9. ThorJ

DA G4 Ankara mağazası yardım

Tek başına vermezler. Fatura çıkacağı için 18+ olman gerek..
  10. ThorJ

DA G4 ANKARA MAĞAZASI

Allah kolaylık versin. Sabah Söğütözü'ne gittiğimde sistemin yarın satışa çıkacak olmasına rağmen, olaydan bi' haber olanların sırada beklediğini gördüm.
  11. ThorJ

Itopya Istanbula G4 için giden var mı?

Pazartesi günü gelecek ama ben daha demin yürüyüş amacıyla çıkıp o civara gittim, sanırsam bazıları sistemin Pazartesi geleceğinden bi' haber, onun için baya sıra olacak gibi duruyor.
  12. ThorJ

Da v4.5 aldım, sadece 1 ram'i okuyor

Tek tek RAM'leri slotları değiştirerek denediniz mi? Eğer RAM'lerden birinde sorun varsa mecbur İtopya ile iletişime geçip, iade kaydı ya da arıza kaydı oluşturmanız gerekiyor. Aldıklarınızın hepsi garantili ürünler çünkü.
  13. ThorJ

Da V4.5 Bozuk Geldi.

Farklı konularda da aynı sorun var. Bir size ait değil, satın alan çoğu kişide var. Sebebini henüz araştırıyorum.
  14. ThorJ

rx6600lü hazır sistem

Evet mantıklı. 11400F ile güzel bir ikili bence.
  15. ThorJ

taksit seçtim ama tek çekim gösteriyo

Benzer problemi yaşayan farklı üyeler de olmuş, bence bu durumu itopya ile görüşün derim.
  16. ThorJ

Arkadaşlar sizin stokları bu rezil fırsatcılar kapıyor.

Adam alıp ticaretini yapıyor olabilir ki. Belki onun da geçimi bu şekilde, nerden bilebilirsin ki?
  17. ThorJ

Youtube videolarındaki pc leri toplayınca daha pahalı oluyor

Bilgiden öte çekildiği zaman, tercih edilen site ve ekran kartı stokları önemli.
  18. ThorJ

DA-S1 Alıcaktım Stok Bitti

Minimum 2-3 hafta sürecer bence muhtemelen ama bu benim tahminim. Daha erken de gelebilir belki.
Top Bottom