Ankara İTOPYA DA G4 Sistemde Rtx 3050'nin Hangi modeli(2x&3x FAN) Geldi?

Akanzaii06

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
191
Arkadaşlar Ankara İtopya şubesinde bana RTX 3050 Eagle Serisi 2 Fanlı olanı geldi. Ankara mağazasında alanlar yorum yazabilir mi.

Webden alanlara ne gelicek acaba

Çoğu zaten asus dual modeli. Diğer çoğunluk sanırım gigabyte 3 fanlı model

Webden alanlara ne gelicek acaba

Siparişlerinize baktığınızda listenizde ne yazıyor ise o gelecektir. Örn. benim listemde Dual var. Gigabyte 3 fan için sepete eklemiştim alamadım onu duale kaldım gece :)

3 Fanlı denk gelen de var fakat mağazadan alanlara Asus Dual geldi diye biliyorum ağırlıklı olarak.

Bende 53.sırada idim ankarada gigabayt eagle geldi banada

Yeni sistem ne zaman gelir acaba çok uğraştım alamadım tam 8 de girdim siteye girmedi defalarca attı birbuçuk saat uğraştım olmadı bu sefer acayip bileylendim almak için aynı anda 2/3 cihaz ile giriş yapmayı denicem bu sefer 1000mbps bile işe yaramadı :)

Siparişlerinize baktığınızda listenizde ne yazıyor ise o gelecektir. Örn. benim listemde Dual var. Gigabyte 3 fan için sepete eklemiştim alamadım onu duale kaldım gece :)
Hocam yanlışınız olmasın ürün listesinde dual göründüğü için direk siparişlerime de dual görünüyor diye biliyorum

Hocam yanlışınız olmasın ürün listesinde dual göründüğü için direk siparişlerime de dual görünüyor diye biliyorum

e tamam zaten :) bende aynı şeyi söylüyorum.

benim istediğim sipariş oluşturdugum bir anda gigabyte a denk gelip sepete ekleyemedim bahsettiğim oydu.

e tamam zaten :) bende aynı şeyi söylüyorum.

benim istediğim sipariş oluşturdugum bir anda gigabyte a denk gelip sepete ekleyemedim bahsettiğim oydu.
Hee öyleyse tamam Full asus dual gördüm. bana denk gelmedi başka kart heralde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,284
Üyeler
184,761
Son üye
wwiinnnneerr
Geri