Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,203
Power Switch'te + ve - olmaz hocam.POWER SW kablosunun + ve - 'si doğru mu takılmış? Yukarıda modellemesini attım.
Power Switch'te + ve - olmaz hocam.POWER SW kablosunun + ve - 'si doğru mu takılmış? Yukarıda modellemesini attım.
Dogru takilmis gibi duruyor hocan semaya gorePOWER SW kablosunun + ve - 'si doğru mu takılmış? Yukarıda modellemesini attım.
sema gorunuyormus power sw yi cikar yazilar diger tarafa gelecek sekilde takip denermisinPower sd kablosu yanlis yere mi takilmis. Sanki arkada yaziyor one takilmis gibi
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Dogru. Power S yaninda var + -Power Switch'te + ve - olmaz hocam.
Ben sana bir şey diyim mi ya yarin sabahtab iyi ve tanıdığın bilgisayarcıya götür yada heri gönder itopyayaDogru takilmis gibi duruyor hocan semaya gore
İkisi de şuanlık kötü fikir. Sorunun kaynağını henüz bulamadık ve mahalle bilgisayarcısının ne yapacağı belli olmaz.Ben sana bir şey diyim mi ya yarin sabahtab iyi ve tanıdığın bilgisayarcıya götür yada heri gönder itopyaya
Alıntıyı görüntüle
Kablonun + ve - yönlerini bu şekilde takmanız gerekiyor.
Valla tam ifade edemedim, ondan şemasını attım direktPower Switch'te + ve - olmaz hocam.
Mahalle bilgisayarcısı Friendly Fire usta.Ben sana bir şey diyim mi ya yarin sabahtab iyi ve tanıdığın bilgisayarcıya götür yada heri gönder itopyaya
birde anakarta takilan buyuk power girisini cikarip tekrar takarmisin tam oturmamis olabilir cpu power kablosunuda kontrol etDogru. Power S yaninda var + -
Ön panel bağlantı kablosu gevşeyince olabiliyor. Bende çok sık oluyordu saç baş yoldurtur.Kanka haklisin ama yukarida belirttim actim onu. Ne olabilir ki?
yok ya donanimsal sorun olduysa tasima esnasinda bilgisayarci ne yapsin calismazsa en iyisi itopyaya geri yollamakBen sana bir şey diyim mi ya yarin sabahtab iyi ve tanıdığın bilgisayarcıya götür yada heri gönder itopyaya
Yok arkadaslar yine acilmadi kablolari cikarip semaya gore taktim. Cpu power kablosunuda cikartip taktim sorun cozulmedibirde anakarta takilan buyuk power girisini cikarip tekrar takarmisin tam oturmamis olabilir cpu power kablosunuda kontrol et
O soylediginiz on panel baglanti kablosunu nereden nasil kontrol edebilirim tarif edebilir misinizÖn panel bağlantı kablosu gevşeyince olabiliyor. Bende çok sık oluyordu saç baş yoldurtur.
Anakartın alt kısmında takılı olan 7-8 tane ince kablo vardır. Onlar ön panel kablosu.O soylediginiz on panel baglanti kablosunu nereden nasil kontrol edebilirim tarif edebilir misiniz