(ÇÖZÜLDÜ) Donanimarsivi g4 geldi fakat acilmiyor hic..

Ben sana bir şey diyim mi ya yarin sabahtab iyi ve tanıdığın bilgisayarcıya götür yada heri gönder itopyaya
İkisi de şuanlık kötü fikir. Sorunun kaynağını henüz bulamadık ve mahalle bilgisayarcısının ne yapacağı belli olmaz.

Alıntıyı görüntüle
Kablonun + ve - yönlerini bu şekilde takmanız gerekiyor.
Power Switch'te + ve - olmaz hocam.
Valla tam ifade edemedim, ondan şemasını attım direkt :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben sana bir şey diyim mi ya yarin sabahtab iyi ve tanıdığın bilgisayarcıya götür yada heri gönder itopyaya
Mahalle bilgisayarcısı Friendly Fire usta.

Dostum RAM'leri eski sisteminle değiştirebilir misin? RAM takıp sökmeyi biliyor musun?

birde anakarta takilan buyuk power girisini cikarip tekrar takarmisin tam oturmamis olabilir cpu power kablosunuda kontrol et
Yok arkadaslar yine acilmadi kablolari cikarip semaya gore taktim. Cpu power kablosunuda cikartip taktim sorun cozulmedi

Ön panel bağlantı kablosu gevşeyince olabiliyor. Bende çok sık oluyordu saç baş yoldurtur.
O soylediginiz on panel baglanti kablosunu nereden nasil kontrol edebilirim tarif edebilir misiniz

Arkadaslar ilgilenen yardimci olmaya calisan herkese tesekkur ederim.
Ne yaptiysam acilmadi.
Yapacak birsey yok gibi duruyor. 2 saattir ugrasiyorum. Yarin itopya musteri hizmetleri arayip gerekli islemleri baslatacagim

Zaten benim bu tarz konularda hic sansim yoktur. Baska zamanda aldigim bilgisayar calisiyordu fakat goruntu gelmiyordu baya ugrasmistik. İslemci bozuk cikmisti.
Mouse alirim bozuk cikar. Vs vs hep beni buluyor bu tarz sorunlar :(

Son düzenleme: