Arama sonuçları: *

1. U

🔥 ModArt PC: "Öyle bir sistem geliyor ki ağzınız açık kalacak!"

milletin hakkını yemediysen bu adamın hakkı nerde kanka? 1661621689 hocam son 5 videondur sistemlerini almaya çalışıyorum yeğenimin hevesi ne kadardır kursağında kalıyor çocuk hediyem nerde dayı diyip duruyor ayıp değil mi ?
  2. U

@emiremir34 gel kankam adama da hesap ver videosunu koyarken utanmadın mı
  3. U

hocam 15klık stoklar ne zaman gelecek edit: sen de benle aynı fikirdeysen teşekkürler edit2:emirim afiyet olsun https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i5-12400f-rtx-3060-500-16-gaming-sistem-1047177774/detay
  4. U

kanka şu kampanya sistemleri millet çıkartıyor ihtiyacı olan alsın diye bu kan emiciler de sistemi alıp anında 3-5 bin üstüne satışa koyuyor yetmemiş utanmamış forumda bu konunun altında satmaya çalışıyor herif şaka gibi :D millet alamadım diye üzülüyor bu herif burda kayserili gibi "satiiiim...
  5. U

sen gerçekten sıkıntılısın :D afiyet olsun hadi paraya ihtiyacın olursa ulaş atarım ben sana 3-5 yeter ki çoluk çocuğun hayaliyle oynama
  6. U

sen elinde sistem varken sistem al sat yapabiliyorsun ben foruma kayıt olunca anlamıyorsun güzelmiş
  7. U

ve kampanyalı pc almaya ihtiyac duyuyorsun... şahis şirketi aynen kanka bu devirde zor şirket açmak helal olsun
  8. U

aynen kanka herif çalışıyor kazanıyor biz çalışmıyoruz al sat yapıyoruz kampanya kovalıp toptan alıp elden satıyoruz 3-5 pahalıya maksat millete saplamak cevap vermeye değmez
  9. U

yarısı olan gocunuyormuş demekki bari sahibindene falan koysaydın da sana cevap vermeye uğraşmayacak insanlar küfür etmeseydi neyse selametle 3000tl kazandın bugün afiyet olsun
  10. U

en az 5000 kişinin beklediği sistemi 50mbps internetle mi bekliyim? senin gibi kan emiciler varken sistem almak ne haddimize insan gibi aç bi işletme öde vergini paşa paşa yap al satını ihtiyacı olan insanların hakkına 3000 lira için girmek ? bir şeyi ihtiyacın olduğu için alırsın al sat yapacak...
  11. U

yine de al sat yapacak iyi aile evlatlarının gece yatağına girince hissettiği bi baltaya sap olamama duygusu kadar kötü değil kanka boşver
  12. U

haram zıkkım olsun bir bir boğazına dizilsin o zaman kanka ne diyim 1661619424 14 sana vereceğime taksitle 15e alırım en azından şerefsizlerin cebine para girmez
Top Bottom