Neler Yeni

🔥 ModArt PC: "Öyle bir sistem geliyor ki ağzınız açık kalacak!"

Umav07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Umut Avcıoğlu
Link açıldığı an sepete ekledim ve ödeme adımına geldim 3D kısmına defalarca kod girmeme rağmen hata verdi meğersem Kartı Harcama limiti yetmiyormuş o anki yıkılış o üzüntü duygusunu bilen varmıdır
yine de al sat yapacak iyi aile evlatlarının gece yatağına girince hissettiği bi baltaya sap olamama duygusu kadar kötü değil kanka boşver

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
haram zıkkım olsun bir bir boğazına dizilsin o zaman kanka ne diyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

14 sana vereceğime taksitle 15e alırım en azından şerefsizlerin cebine para girmez
Sen kimsin de yok boğazına dizilsin yok şerefsizlerin cebine para girmez diyorsun? Ne anlatıyorsun kardeşim? Senin benden benim de senden farkım yok girdim direkt aldım hızlıca. Sen beceremediysen ne bu sistemi çıkartan kişiye ne de bana bir şey demeye hakkın var. Üslubunu takın, çocuk çocuk davranış sergileme .

no-name

80+ Silver
Link açıldığı an sepete ekledim ve ödeme adımına geldim 3D kısmına defalarca kod girmeme rağmen hata verdi meğersem Kartı Harcama limiti yetmiyormuş o anki yıkılış o üzüntü duygusunu bilen varmıdır
Var hatta dün pc hocası sistemi için de forumda birisi böyle bir hata aldığı için sistemi alamamıştı orda da tartışılmıştı bu konu. Ben de geçen sene vok friday sistemi kaçırmıştım bu yüzden, çok kötü ağlamalık bir durum.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
yine de al sat yapacak iyi aile evlatlarının gece yatağına girince hissettiği bi baltaya sap olamama duygusu kadar kötü değil kanka boşver
Az önceki yanıtın üzerine bunu bana diyorsun sanırım ? Karakter yoksunu musun da bilip bilmeden konuşuyorsun? Seni bilmem fakat ben günde 12 saat home office çalışarak para kazanıyorum, kendi paramı kazanıyorum yani. Tanımadığın insanlar hakkında ileri geri konuşma, yapıyorsan da bu huyunu klavyende yansıtmaya devam et. Tersi gelmesin.

no-name

80+ Silver
Az önceki yanıtın üzerine bunu bana diyorsun sanırım ? Karakter yoksunu musun da bilip bilmeden konuşuyorsun? Seni bilmem fakat ben günde 12 saat home office çalışarak para kazanıyorum, kendi paramı kazanıyorum yani. Tanımadığın insanlar hakkında ileri geri konuşma, yapıyorsan da bu huyunu klavyende yansıtmaya devam et. Tersi gelmesin.
Hocam böyle forumda çok var yanıt yazmaya deymez boşverin gitsin

Umav07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Umut Avcıoğlu
Sen kimsin de yok boğazına dizilsin yok şerefsizlerin cebine para girmez diyorsun? Ne anlatıyorsun kardeşim? Senin benden benim de senden farkım yok girdim direkt aldım hızlıca. Sen beceremediysen ne bu sistemi çıkartan kişiye ne de bana bir şey demeye hakkın var. Üslubunu takın, çocuk çocuk davranış sergileme .
en az 5000 kişinin beklediği sistemi 50mbps internetle mi bekliyim? senin gibi kan emiciler varken sistem almak ne haddimize insan gibi aç bi işletme öde vergini paşa paşa yap al satını ihtiyacı olan insanların hakkına 3000 lira için girmek ? bir şeyi ihtiyacın olduğu için alırsın al sat yapacak esnafsan gidersin toptancıya :D kampanya sistemden al sat yapan vatan bilgisayar falan gördün mü hiç ?
Üslüpluk durum yok kaç kişinin hakkını kaç kişi yediyse hiç birinin hakkı yerde kalmayacak benle aynı fikirde olan da yüzlerce insan var ben de sepete ekleyebilsem alayım 100 stoğu krediyle satayım 14'e? bu adam niye çıkartıyor bu sistemi o zaman sen al sat diye mi. lavuğa bak çocuk diyor bide

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
beyler amd olan sistemi aldımda ben siparişler kımında nedense 8gb tek ram gözüküyor sizdede öyle mi ?

Ekler

• ram.png
    ram.png
    37.5 KB · Hit: 70

Umav07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Umut Avcıoğlu
yarısı olan gocunuyormuş demekki bari sahibindene falan koysaydın da sana cevap vermeye uğraşmayacak insanlar küfür etmeseydi neyse selametle 3000tl kazandın bugün afiyet olsun

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
en az 5000 kişinin beklediği sistemi 50mbps internetle mi bekliyim? senin gibi kan emiciler varken sistem almak ne haddimize insan gibi aç bi işletme öde vergini paşa paşa yap al satını ihtiyacı olan insanların hakkına 3000 lira için girmek ? bir şeyi ihtiyacın olduğu için alırsın al sat yapacak esnafsan gidersin toptancıya :D kampanya sistemden al sat yapan vatan bilgisayar falan gördün mü hiç ?
Üslüpluk durum yok kaç kişinin hakkını kaç kişi yediyse hiç birinin hakkı yerde kalmayacak benle aynı fikirde olan da yüzlerce insan var ben de sepete ekleyebilsem alayım 100 stoğu krediyle satayım 14'e? bu adam niye çıkartıyor bu sistemi o zaman sen al sat diye mi. lavuğa bak çocuk diyor bide
Hala lavuklu konuşuyorsun, arkadaşım forumda kaç kişi almış gelip bana caz yapıyorsun, boş yapıyorsun. Şahıs şirketim de var vergimi de veriyorum faturalarımı da kesiyorum sen ne anlatıyorsun ya :D

Umav07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Umut Avcıoğlu
Hocam böyle forumda çok var yanıt yazmaya deymez boşverin gitsin
aynen kanka herif çalışıyor kazanıyor biz çalışmıyoruz al sat yapıyoruz kampanya kovalıp toptan alıp elden satıyoruz 3-5 pahalıya maksat millete saplamak cevap vermeye değmez

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
yarısı olan gocunuyormuş demekki bari sahibindene falan koysaydın da sana cevap vermeye uğraşmayacak insanlar küfür etmeseydi neyse selametle 3000tl kazandın bugün afiyet olsun
2 Gündür sistem kaçırıyorum, 1 kere bile sizin gibiler gibi laf etmedim. Nasıl bir kişiliğiniz var anlamıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: DMNS

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Teşekkür ederim güzel kardeşim çok bi para değil gözümde ama sırf bu sözlerini okuduğum için gerçekten içtenlikle harcayacağımı bilmeni isterim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,408
Üyeler
166,749
Son üye
Mem07
Top Bottom