Neler Yeni

🔥 ModArt PC: "Öyle bir sistem geliyor ki ağzınız açık kalacak!"

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
tam saniyesinde girdik stok kalmadı sepete ekledım adres secımınde fıyat degıstı dedı kaldık oyle ıyımı sansa bak abdullah usta seni bekliyoruz inaşşal güzel stoklu bır sıstem cıkartırsın
İntele mi girdin amd ye mi hacı

sametno1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Samet
Beni etiketlemeyin knka araba sürüyorum hem banane a... beygir değilim ben kimseyle yarışmam...

Alıntıyı görüntüle
Son sistem bükücü Targaryen Hanesi'nden, isminin Birincisi Daenerys Fırtınadoğan, Büyük Çöl Deniz'in Khaleesi'si, Ejderhaların Annesi, Zincir Kıran, Andallar'ın ve İlk İnsanların Kraliçesi, Yedi Krallık'ın Hükümdarı, Diyarın Koruyucusu Sevgili apom yap güzel stoklu bir sistem bizde alalım

AhmetM1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ahmet
Ya şöyle yapılacak sistem çıkıcak indirimi az yapmalı bence tabinolsunda o kadar cafcaflı olmasın mesela 12k üstün indirimle 1 snde bitiyor onun yerine 15k 16k arası çıkarsa daha iyi olur hem hemen bitmez ihtiyacı olan alır fazla ucuz olunca bizim millet bitiyor

Farway

80+ Silver
Agalar 0 sıkıntıyla hızlıca aldım,böyle tahmin ettiğim gibi oldu her şey.
PC hocası gibi 3 dakika erken açılmadı.
2 sistem demiştim biri amd biri intel o da doğru çıktı. İşlemci ve ekran kartı tahmininide tutturdum.
@levon'a teşekkür ediyorum.

Gerçekçi olun Dolar 18 lira,Mining artmaya başladı bir tık,sistemler 11.5'a cidden son zamanlardaki en iyi sistemdi PCH sistem ile birlikte(onun kasa avantajı vardı sözde ama bir anda değiştirdiler kasayı unutmayın)
Stoklarda bu kadar hızla tükenmesi normal 200+150 hiçte fena stok değil,Abdullahın çıkardığı sistemlerde de oluyor malesef agalar,sisteme ulaşım hızınız klavye hızınız bile etmen malesef. Alanlara hayırlı olsun herkes bereketiyle kullansın ihticayı olan,alıp satıp evine ekmek götürende.
Ama taksitle 12 800 e geldi o üzdü :(

AhmetM1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ahmet
Buna karşı koymak için fiyatın artması daha iyi bi 3 4 yane sistem alanlar için kötü olur

Farway

80+ Silver
Top Bottom